Svet

3 Februar, 2021 23:00

Željko Šašić: „Voleo bih da se pomirim sa Sonjom, ali se ne pitam ja”

Sofija Šašić uveliko promoviše svoj modni brend „Fejmos”, a jedno od zaštitnih lica joj je bivši očuh Aca Lukas. Iako je cela priča lepo osmišljena i kako kažu, garderoba se baš lepo prodaje, bilo je dosta onih koji su se zapitali zašto mlada dizajnerka nije angažovala svog oca Željka Šašića da bude model. I dok ona mudro ćuti, folker ima odgovor na ovu nedoumicu.

Željko: „Voleo bih da se pomirim sa Sonjom”

Dobro to Sofija radi, sviđa mi se. Rekao sam joj kad bude radila veće brojeve, odnosno veličine da računa na mene, da to sve lepo izreklamiramo. Koliko znam sad ima samo manje brojeve, pa se ja ne uklapam, odnosno ne mogu ništa od toga da obučem. Lukas je sitinije od mene, pogotov sad posle ove Korone, pa je za njega bilo veličina. Ja sam tu da podržim šta mogu, ali se ne mešam u odluke – rekao nam je Željko a na sve veći broj komentara da je ćerki Sofiji zapravo njegova bivša žena Sonja zabranila da ga uzme u razmatranje za promo lice Šašić kaže:


Nemam pojma stvarno, što ne bi dala. Mada, otkud znam. Slabo se razumem u to što one rade. Nemam sa Sonjom, na žalost, nikakvu relaciju tako da ne znam šta je u pitanju. Nismo se nešto ni svađali. Svi smo dovoljno odrasli I živimo svoje živote. Ja sam uvek bio za to da imamo ok relaciju. Bojim se da se u našem odnosu ja tu ništa ne pitam. Ko zna kakve će korona sve tragove na nas da ostavi, možda se  pomirimo. Imaće mediji tad o čemu da pišu. Ja bih voleo da smo ok zbog ćerke, ali nije do mene. Znate kako kažu i za svađu i za mirenje potrebno je dvoje.


Da je davno stavljena priča na probleme i između Željka i njegovog bivšeg prijatelja Ace Lukasa bilo je jasno po Šašićevom komentaru.
Ne razmišljam o Lukasu, mediji me tako nekad posete da je bilo šta tu bilo. Svako živi svoj život.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/INSTAGRAM