Majka Maje Marinković
Scandal

5 Januara, 2022 21:05

Maja Marinković progovorila o bivšima: „Janjuš je ispao čovek!“ Evo šta misli o Caru!

Bivša zadrugarka Maja Marinković diskvalifikovana je iz „Zadruge 5“ nakon okršaja koji je imala sa svojim tadašnjim dečkom Filipom Carem, na proslavi reprize Nove godine.

Maja Marinković progovorila o bivšima

Maja se prvi put nakon diskvalifikacije oglasila za pink.rs, i tom prilikom se osvrnula na svoju vezu s Filipom.

maja i car

Što se tiče njegovog odnosa, na kraju sam ipak za sve bila u pravu. Kao i uvek. A oni od mene pokušavaju da naprave ludaču, kako ja umišljam stvari. Evo, vidimo koliko mu je stalo, da za dva dana dovodi devojku i šta radi u mojoj posteljni. To što je plakao i pričao bajke, sve je to zbog osude naroda, jer je svestan da je on taj koji je mene diskvalifikovao. Toliko o toj ljubavi… To što on kuka, kao što sam rekla, je čisto foliranje zbog ljudi. Taj čovek ne voli nikoga, samo ga interesuje profit i spreman je na sve zarad kadra. Jedva je čekao da mi vidi leđa, sve to možete i sami da vidite po njegovim delima – istakla je Maja.

Ipak, bivša zadrugarka potpuno drugačije mišljenje ima o Janjušu, takođe svom bivšem dečku.

Što se tiče odnosa Aleks i Janjuša, vidim da njega ta priča ne zanima i da uopšte ne želi da se upušta u to. To je njihova stvar, ne mešam se u te stvari, ali mogu da kažem da je za razliku od Filipa, gledajući kompletno na celu situaciju, ipak Janjuš ispao čovek – zaključuje Marinkovićeva.

PROČITAJTE I… Oglasila se svekrva Verice Rakočević: „Ne znam da li su moj sin i Verica srećni!“


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ