Maja Marinković
bilo pa prošlo

July 2, 2022 17:00

By

Luna pozelenela od besa: Maja Marinković imala aferu sa Markom, isplivali svi detalji

Maja Marinković i Marko Miljković imali aferu davno pre Lune

Pre braka sa Lunom, Marko Miljković imao je aferu sa Majom Marinković za koju je Đoganijeva tek nedavno saznala i navodno, dobila nervni slom. S druge strane, Maja nije želela da ulazi u detalje te veze jer je Miljković, kako kaže, u srećnom braku.

Maja Marinković i Marko Miljković imali aferu

maja marinković i marko miljković

Rajko Ristić

– Istina je, ali ne bih to dalje komentarisala, on je oženjen čovek i u srećnom braku, Lunu gotivim, imale smo neke svađe u Zadruzi, ali to su stare stvari. Želim im sve najlepše u životu i ne mislim ništa loše o njima – kaže Maja.

Pročitajte: Car je doveo do ludila: Dalila htela da se obesi u štali, sprečili je u zadnjem trenutku

dalila-i-filip-car

Printscreen

– Ja imam klub paćenika koji mene nikada ne mogu da zaborave. Ja kada se desim nekom čoveku, to je kraj… Fanovi mi šalju klipove u kojima me Car i Dalila spominju, a to je gotovo svakodnevno. Meni to nije ništa čudno.

Pročitajte: Raskinuli Filip Car i Sandra Čaprić! Pevačica ga žestoko ISPROZIVALA!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Čaprić Official (@sandracapric_official)

Jedan od takvih je i Janjuš zbog kojeg se na Maju obrušila Sandra Čaprić:

– Tužiću je za sve neistine koje je o meni iznela. Ne znam da li je u emisiji bila pod dejstvom narkotika ili alkohola, ne mogu da tvrdim, ali vidno nije bila pri čistoj svesti i zdravoj pameti. Dosta se ljudi obruka u rijalitiju, a ona je prva osoba koja se po izlasku iz rijalitija obrukala za ceo život. Iako je dobar vokal, ona nikada neće biti zvezda, iz nje izbijaju maline i glas ruralne sredine. Moći će da peva samo pod tušem ili šatorom u nekom selu. Sandri se sviđa Janjuš i zato se kači na mene. Zna da Janjuš mene nikada u životu neće preboleti i da me voli i dan danas. Prcko je rekao da sam ja unikat i institucija za nju i mislim da je to ono što je najviše boli. Ja se zaista plašim za svoju bezbednost, ali se više ne bih bavila falsifikatima jer ipak – Maja je unikat. Što se Janjuša tiče, nismo u kontaktu, naša priča je davno završena i tako treba i da ostane.

AUTOR: Svet

FOTO: Maja Marinković