Maja Marinković bez šminke
Svet

30 Avgusta, 2022 10:15

Vezu sa Pecom dobro naplatila: Maja Marinković u Zadrugu 6 ulazi za cifru od koje će vam se zavrteti u glavi

Honorar Maje Marinković u Zadruzi 6 biće duplo veći nego u prethodnoj

Maja Marinković potpisala je ugovor za šestu sezonu rijalitija Zadruga samo nekoliko dana nakon što je raskinula s mužem najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem, i to za duplo veći honorar nego što je imala u prethodnoj sezoni.

Pročitajte: Kraj kratke i burne ljubavi – Ovo su svi detalji Majinog i Pecinog raskida, oglasila se i Aleksandra Subotić

Honorar Maje Marinković

Instagram

Kako izvor blizak starleti saznaje, razgovor koji je imala s produkcijom pre potpisivanja ugovora trajao je svega 15 minuta. S producentima rijalitija je uspešno dogovorila sve uslove koje je tražila. Budući da je u Zadruzi 5 njen nedeljni honorar iznosio 2.000 evra, Maja će u predstojećoj sezoni za svaku nedelju provedenu u beloj kući biti bogatija za 4.000 evra.

– To što je Maja otela najboljoj drugarici muža, a potom istog prevarila i vratila se bivšem dečku, bilo je sasvim dovoljno da produkcija ozbiljno razmotri njenu ponudu da uđe u šestu sezonu. Kada je došla na razgovor, istakla je da bi ušla samo pod uslovom da joj dupliraju honorar od 2.000 evra nedeljno koji je imala ranije i predložila sumu od 4.000 evra nedeljno. Budući da je kao učesnik planirana i njena suparnica Aleksandra, pristali su na njene uslove i dogovorili se za manje od pola sata – navodi izvor za Alo, i otkriva da je Marinkovićeva obećala da će napraviti haos u „beloj kući“ i opravdati svoje učešće.

Pročitajte: Ova lepotica je majka Maje Marinković – Živela je kao princeza, a onda je rešila da napusti i muža i ćerku 

Izgled Maje Marinković

Rajko Ristić

Kako s Majom ulazi i Filip Car, s kojim je tokom cele prethodne sezone pravila haos, jasno je šta sve očekuje gledaoce. Pored toga, dala je reč da će aktivno učestvovati u svim sukobima za stolom i da će biti luđa nego ikad dosad. Jedino čega se plaši jesu kazne, zbog kojih je ostala bez dinara u Zadruzi 5. Obećala je ovoga puta produkciji, ocu Takiju i sebi da ni pod kojim uslovima neće bežati iz rijalitija i da će ostati dok je publika ne izbaci – zaključio je izvor.

Maja se sprda na Aleksandrin i Pecin račun

Pošto je Maja ostavila Pecu i privremeno se vratila u zagrljaj Filipa Cara, Aleksandra Subotić se pomirila sa bivšim mužem, čime se i pohvalila na svom Instagram profilu.

– Ovde se sve završava i sve počinje, evo vam ekskluziva. Moje sve – napisala je Subotićka uz fotografije sa Pecom.

Aleksandra i Peca ponovo zajedno

Pročitajte: Ugovori su već potpisani – Ovo je spisak učesnika Zadruge 6, među njima i mnogobrojne zvezde 

To, Maju očigledno ni najmanje nije potreslo, naprotiv, prokomentarisala je to na njoj svojstven način:

– Uvek sam kao mala kad pokvarim lutke i izgustiram davala jadnoj deci iz komšiluka… Ostalo mi je to u navici. Našli su se opet verujem pored neke deponije, a i vidim da je pokvarena lutka, jer mu je prst kriv na slici (smeh). Želim im svu sreću i puno ljubavi do sledeće moje sprdnje, ako mi se uošte bude sprdalo, pričao mi je da mu treba vijagra za nju, ali kaže da mu nije problem da istu nabavi (smeh) – poručila je Maja.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR, ALO

FOTO: RAJKO RISTIĆ