dalilina najveća tajna
Scandal

8 Marta, 2022 17:45

Otkrivena najmračnija tajna kontraverzne rijaliti preljubnice!?

Internetom ovih dana kruži video eksplicintnog sadržaja poznatih rijaliti učesnika, Dalile i Filipa.

Naime, Dalila Mujić i Filip Car su se pre nekoliko dana prepustila čarima strasti i zaboravili na kamere. A video se brzinom svetlosti pronašao na svim društvenim mrežama i tako sada svi mogu čuti Dalilino stenjanje i rečenicu koju izgovara Filipu u trenutku vrele akcije, „Udri životinjo!“, a komentari ispod videa koji je za kratko vreme postao viralan, nisu nimalo prijatni.

Vesna Vukelić Vendi ekskluzivno za Scandal! je nedavno otkrila šokantnu, najmračniju tajnu kontraverzne rijaliti preljubnice.

-Svaki rijaliti ima svoju noseću temu, tako i sada. Ključni problem se krije zakopan u prošlosti i glasi ovako: Dalila Mujić je patološki bila zaljubljena u Davida Dragojevića, do te mere da su se ljudi stideli posmatrajući ženu koja je uhodila kroz čitav taj rijaliti Davida. Pošto je jedva nekako shvatila da mu nije ni u malom mozgu, pretvorila se u flaster, koji ga uhodi po kući, po žurkama bez trunke stida i srama, prezrela je i njegovu devojku i počela da se bavi svim mogućim smicalicama da mu zagorča boravak u rijalitiju. Imala je srećnu okolnost da niko iz produkcije, slučajno ili namerno nije želeo da je razobliči, i da se pozabavi njenom bolesnom zaljubljenošću i svim drugim pakostima u bolesnom proganjanju Davida i njegove devojke Aleksandre Subotić, sa kojom se zabavljao u rijalitiju, i svima njemu bliskim. Onda se pojavio Dejan kao Davidova podrška i vrlo brzo je uveden u igru na dalilino insistiranje. Lisica Mujić je tada preko noći skovala plan i Dejan je bio glavni mamac. To što je raskinula, kako Davidova majka podseća, tada sa nekim Dadom, isto u rijalitiju, i to po istom obrascu kao što je posle uradila sa Dejanom. Znači ona preko noći menja kurs kretanja i navodno se zaljubljuje u Dejana, da bi zavarala trag. Iako se već tada videlo da ga voli sa mržnjom, namestilo se da to Dejanu prija, jer je očigledno mazohista, zato on nije imao problema u braku – otkrila je Vendi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

A kako nam još jedan izvor otkriva, Dalila je toliko ludela za Davidom, da je nasrnula i na njegovu tadašnju devojku Aleksandru Subotić.

-Tada je Aleks sumnjala da je trudna sa Davido, pa je u naletu besa Dalila šutnula u stomak, tako se bar pričalo. Sve je to zbog Davida. A Dejanu neka je bog u pomoći! Njemu samo može manastir da pomogne, i to da ode tamo na duži period – rekao je izvor poznat redakciji Scandala!

Pročitajte: Ženama se neće dopasti ono što je Kristijan Golubović rekao za njih!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE