Aleksandra Subotic
Scandal

October 16, 2021 15:30

By

Posle komplikacija Aleksandra Subotić OTKRILA kada se vraća u Zadrugu!

Aleksandra Subotić, koja je nedavno napustila “Zadrugu 5”, a sada je progovorila je o povratku u rijaliti, i o njenom zdravstvenom stanju, komplikacijma i infekciji koju ima . Uz to osvrnula se i na odnos sa nevančanim suprugom Pecom.

Aleksandra Subotić OTKRILA kada se vraća u Zadrugu!

Meni je boravak u ovom rijalitiju veoma pomogao da sredim svoj odnos sa Pecom. Mi smo sada u ljubavi baš onako kao na početku veze. Tamo sam videla kako kući sve imam na tacni i koliko sam zapravo srećna i ispunjena sa svojom decom i Pecom i iskreno uplašila sam se kada sam se osvestila i shvatila kako su pojedinci mizerni i za šta se bore – ispričala je Aleksandra za medije, a zatim se nadovezala na proslavu prvog rođendana njihovog sina i njeno napuštanje rijalitija:

Kada sam izašla iz rijalitija sačekao me je Peca sa decom. Dočekao me je sa prelepim buketom cveća, poklonima… Prezadovoljna sam proslavom i za detetov rođendan jer je bila po mojoj želji. Zbog korone i svega Peca nije želeo da mi slavimo uopšte rođendane, pa se sam odlučio za neku zlatnu sredinu i dva dana u stan nam je dolazilo po dvadesetak ljudi.

Ona je zatim navela da je rijaliti napustila zbog zdravstvenih problema, te otkrila da bi u “Zadrugu 5” trebalo da se vrati u narednih mesec dana.

O razlogu zbog kog sam izašla iz “Zadruge” ne mogu da pričam, ali istina je da je u pitanju zdravstveni problem. Iz godine u godinu rijaliti je postao sve ekstremniji. Trenutno mi prija ovako, imam ženu koja čuva decu pa mogu da se posvetim malo i sebi. Trebalo bi u narednih mesec dana da se vratim u “Zadrugu”, ali to ćemo sve da vidimo jer je to komplikovana priča – rekla je Subotićeva za jedan list.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL