aleksandra subotic silikoni
Scandal

September 27, 2021 13:10

By

Aleksandra Subotić ISPROZIVALA zadrugarke! Irma je zla, a Deniz iskompleksirana!

Aleksandra Subotić isprozivala je svoje koleginie iz Zadruge, i izjavila da je ovo prvi rijaliti gde se ne devojke ne foliraju da su fine, kao i da sve pokazuju otvoreno i na prvu loptu da su „lakog morala”.

Aleksandra Subotić ISPROZIVALA pola Zadruge

Subotićka među njima izdvaja Deniz s kojom ima najviše sukoba, jer kako ona tvrdi Slovenka ima neki pik na nju.

Ona je nesigurna, iskompleksirana i ljubomorna. Ne samo na mene, na veći broj devojaka. Meni je ona lepa, jeste da ima ta dva metra, ali lepo izgleda, ali ubija je nesigurnost. Lične frustracije pokušava da nadomesti tako što ponižava druge. Ceo dan ide za mnom kao luda Nasta i kroz zube mi priča da sam seljanka. Svađa sa Deniz mi je kao da se svađam sa nekim iz prvog razreda osnovne škole. Nisko i jadno, udarila mi je na roditelje. Svi imamo neke narodne psovke koje vezujemo za roditelje, verovatno je očekivala neku žustru reakciju. Ja nikoga ovde ne cenim, čast izuzecima, tako da neće dobiti reakciju. Osobe sa jadnim životima ne mogu da me uvrede, oni su kao hejteri sa društvenih mreža, one iskompleksirane babe krupne koje mi pričaju da sam ružna – istakla je Aleksandra.

Ona je otvoreno ispričala da neki ne prosipa lažni moral, nego da su sve otvorene u svojim postupcima i kao da se takmiče.

Ne prosipaju, ovo je prvi rijaliti gde ja boravim da se žene ne predstavljaju kao fine. Jedina koja se predstavlja loše, a fina je, to je Viki. Ona je slatka, ljupka, vredna. Takav slučaj nisam videla, da se neko predstavja loše, a da je dobar. A ove ostale… Za Mimu se vezuju priče da je radodajka, tu imamo Olgu, Irma se nudi svima, ali je niko neće, sve joj fali, pre svega nekoliko dasaka u glavi. Nudi se Mensuru, Caru, Janjušu… Zdepasta je, zla, viri joj zlo iz očiju. Zla je, a priglupa. Ili je nenormalna, tako i izgleda… Ona ćuba na glavi… – govorila je Aleksandra, piše Pink.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ