Scandal

17 Septembra, 2021 13:09

Irma Serjanić RAZOTKRILA: „Milica Mensura VOZA kao majmuna”!

U Zadruzi je pušten razgovor Irme Sejranić i Marka Osmakčića o vezi Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Irma Serjanić razotkrila je da Milica Mensura „voza kao majmuna”, a da on misli da je dominantan. Marko je takođe opleo po Ajdarpašiću, a on je sve vreme nervozno cupkao nogom dok je gledao klip.

Irma Serjanić RAZOTKRILA vezu Milice i Mensura!

Mensur je ustao prvi da komentariše i ušao je u sukob sa Irmom koja je od samog starta rekla da je Milica nemorlana devojka i da se vidi da je sa njim ušla u vezu ciljano. Nizali su se komentari zadrugara, a Mensura je najviše pogodio komentar Lepo Miće da je on Stanija Dobrojević 2, i da se on zaljubio u Milicu tek posle se*sa sa njom.

Ni Dragojevići nisu štedeli ljubavni par, pa je Dejan pred svima izjavio da je Mensur kopija Vladimira Tomovića i da se trudi da bude kao on „zaštitnik žena“.

Ovo je visoko ciljana veza od samog trenutka kad je Milica komentarisala za Minu. Čim je prvu noć legla sa Mensurom pod pokrivač, Mensur je to napravio od nje da se kometnariše. Ovaj odnos ne može da se poredi. Da napravim retrospektivu. On je došao u „Zadrugu“ da komentariše Tomovića. Zna se da je Tomović bio zaštitnik. Uzme Mionu, bude njen zaštitnik. Mensur je došao ovde da bude zaštitnik, a onda ima s*ks sa maloletnom osobom u 5 popodne. Da bi se okrenuli protiv nje ljudi, a on ispadne zaštitnik. Ovo je ono kako je on sebe zamišljao ispred ogledala, ovo nije on – istakao je Dejan Dragojević, piše Pink.rs.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ