deniz dejm
Svet

26 Septembra, 2021 13:00

Deniz ležala na PSHIJATRIJI u Ljubljani!

Deniz Dejm privukla je veliku pažnju medija i javnosti još pre početka “Zadruge” svojim ekscentričnim izgledom, ali i ponašanjem.

Deniz ležala na PSHIJATRIJI

Kako za SVET priča izvor iz Slovenije, ona je pre dve godine bila mesec dana na lečenju u tamošnjoj psihijatrijskoj bolnici.


– Ona je baš svašta doživela za svoje 24 godine. Posle psihičkog i fizičkog maltretiranja koje je doživela od tadašnjeg dečka, završila je u bolnici. Počela je danonoćno da pije, da se drogira. Priča se čak da je bila i silovana. Mama ju je vodila kod lekara i oni su rekli da bi najbolje bilo za nju da ostane kod njih pod nadzorom i na praćenju. Imala je baš katastrofa periode. Na klinici je bila nešto više od mesec dana, uspeli su adekvatnim terapijama da je malo smire. Kad je izašla, bila je skroz druga osoba. Nema to veze sa lečenjem, ali kao da joj je nešto kvrcnulo u glavi, tad je počela da se zabavlja i sa devojkama, da ima razne afere, kao da se razočarala u muški rod. Bila je ona i sa muškarcima, ali nikom više emocije nije pokazivala, upustila se u taj sado-mazo svet, voli makar u seksu da povređuje muškarce, da bude domino, a nisu joj strane ni trojke sa bračnim i ljubavnim parovima, sve radi kako bi se makar u svojoj glavi osvetila muškarcima za patnje – ispričala je za SVET Denizina poznanica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET