KRISTIJAN
Star

1 Oktobra, 2021 22:35

Kristijan raskrinkao Deniz Dejm: „Pred ulazak u Zadrugu imala odnose sa NAVIJAČIMA”

Kristijan Golubović potpisao je ugovor za Zadrugu 5, gde će se useliti sa svojom devojkom Kristinom. Nada se da će uskoro ostati trudna i da će iz rijalitija pravo otići na porođaj. Samo za Star Kiki komentariše sve nove učesnike, planira ozbiljan fajt sa Zverkom i Banetom Čolakom, ali i Aleksandrom Subotić o kojoj ima dosta toga da kaže.

Kristijan raskrinkao Deniz Dejm!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

Da li je tačno da ulaziš u Zadrugu 5?

Videću kada ulazim, ili pre Nove godine ili posle, objasnio sam Željku Mitroviću da moram malo da se odmorim i da završim neke obaveze. Kristina i ja sada pravimo bebu.

Hoće li Kristina ući sa tobom ako ostane trudna?

-Šta je problem da Kristina trudna uđe, čuvaću je ja od mentola, ona je ratnica, ne bi tu bilo problema. Tražili bismo posebnije uslove, da nam daju rehab, da se tu odmara, da ja brinem o njoj, da ima hranu, a i neće je trudnu napadati kao što su je minirali dok nije ušla u vezu sa mnom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Stanija je najavila da će izaći za mesec dana, jel to zbog tebe?

-Stanija se uvek upravlja nešto u odnosu na mene. Znaš kako, ona zna da ja nju nisam reketirao, ona je prvo mene vređala, a onda se povukla. Boji se ona suočavanja sa mnom. Ja sam Staniji nedosanjan san, to je činjenica, ona je zaljubljena u mene i zato je nesigurna. Sve što je uradila, to je bio revolt povređene žene. Ja znam šta je ona meni sve govorila na Farmi, razočarala se jer sam se vratio ženi.

Šta misliš o vezi Stanije i Marka?

-Sreo sam Marka i njenog brata kada sam bio u Novom Sadu, hteli su da šmugnu, ali su se ipak javili. Nije se osećala nikakva tenzija, prijatno smo se pozdravili i to je to. Stanija i Marko su fejk, pa to svi znaju, ali dobro, kao par kad ih pogledaš, lepo izgledaju, lepi su na oko, ali od te veze, ako je to veza, nema ništa.

Jel ti pretio neko od Stanijinih?

Nije direktno nikad niko, ali slušaj ovo, njen deda, kada sam ja bio na saslušanju, šunjao se oko tužilaštva. Moji ljudi koji su bili oko zgrade tužilaštva, kažu mi da čekaju Stanijinog dedu, da se cimne za pojas ili nešto, da ga neutrališu. Ja pitam o čemu pričaju, oni mi objasne da njen deda obleće oko tužilaštva, u fazonu je ubiće za unuku, jer njemu život ne treba. Pošto sud ima svoje obezbeđenje, koje su pojačali kad sam bio, radi zaštite mene, oni navataju dedu. Ja ne znam da li je bio naoružan, ne znam šta je bilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miss Denise Dame (@denisedameofficiel)

Kako ti se čini Deniz?

-Ja sam mislio da je trandža, da nije skroz operisana, nisam znao da je sve sredila. Znam priču od spolja da je dva dana pre ulaska u rijaliti neko od ovih navijača platio i da su ozbiljno orgijali sa njom, njih četvorica, petorica. Uopšte se ne folira, ona će dati reper ovim nabeđenim moralkama da se otvore. Deniz će se sigurno sa nekim tamo, ono, tu nema trika.

Ko bi od zadrugara pristao na s**s sa njom, ipak znaju da je bila muškarac?

-Nikada nisam imao takva iskustva, niti bih želeo, ali poznajem mnoge sa estrade, jake ljude kojima je to fetiš. Ne bi me čudilo da se neko napije i završi sa njom, pa oni na silu prave priče tamo unutra… Tako da očekujem svašta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Kakvo mišljenje imaš o Dalili i Dejanu?

-Oni su se toliko isfurali, deluju mi staro. Ona, koliko se proružnila, ona je nekad bila prelepa devojka, šta je ostalo od one Dalile, ja ne mogu da verujem. Ne može više ništa osim da skače na tuđe priče, ne može da dominira kao ženska osoba. Pa, šta da ti kažem, kad je ustao čovek i pred mužem joj rekao da je spavao sa njom. Dejan mi deluje kao izgubljeni štreber koji je prerastao u čoveka idiota. Ako Dalila nešto ne progovori, on bez njenog odobrenja ne može ni da izusti ništa. Uvek se natiče preko nje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

U kakvim si odnosima sa Aleksandrom Subotić?

-Ja je ne smatram prijateljem jer je bila sa čovekom koji je karao nju i mamu iz osvete prema Karađorđu. I sklepao joj dete da bi naneo najveću bol njenom ocu. Radi se o mentalno poremećenom kvazikriminalcu Čabarkapi. Vukljali su je po Kaluđerici kriminalci, moji drugovi, kad je baš bila klinka.

Hoćeš li joj pružiti ruku kad uđeš?

-Hoću, ali će zato biti rešetanje za najmanju sitnicu. Sve vam govori to što je ona onom Peci rodila dete i ušla u rijaliti. Ona kao nije sponzoruša, a šta je ona kad je jela jetrene paštete pre par godina. Šta je sad? Ona je kao tog Pecu mecu zavolela iz nenormalne ljubavi? Iz sigurnosti mu je rodila dete, za tog čoveka ona je sigurno neostvarena riba, on je dobio lepu mladu p**ku, ona je dobila sigurnost i to se zna. Ona uvek nekog kretena nađe, debelog, niskog, starog, za nju je neki dasa, njenih godina, ja ne znam šta je sa njom, ona kao da je poremećena.

Kako komentarišeš vezu Mensura i Milice?

-Sačuvaj Bože! Ne bih poželeo nikome takvu situaciju, barem ne treba javno da propagira tako nešto. Degutantno je! Ne znam kako uopšte može da se prepusti nekim strastima sa njom! Mozak maloletnice ne prosuđuje baš čisto. Tu je odgovornost na njemu, on je tu kriv, a ne ona. On po svaku cenu hoće da ispadne neki mačo men.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo)

U kakvim si odnosima sa Mikijem Đuričićem?

-U dobrim. Nisam se iznenadio što je ušao, jer njemu su i sitne pare, pare, znače mu i on je tamo samo zbog toga. Ne interesuju ga ni takmičari, ni rijaliti, došao je da bude tu i zaradi pare. Ima malo dete kod kuće, mislim da će mu to sada biti jedna velika kočnica.

Jesi li izgladio odnose sa Janjušem?

-Ma, da, dobri smo mi. Vidim da je on započeo već neku priču unutra, sa tom Mimom. On se kao otkačio od priče sa Majom, ali tek će tu da bude haos ako uđu i ona i Taki. A Car je p**kopaćenik, on da može, zveknuo bi čak i Frana.

Šta misliš o Irmi?

-Irma je zajeban igrač! Žestoko je krenula i žestoko će da završi. Sačekajte još malo, pa ćete da vidite. Došla je jako spremna, znam koliko se namučila, ali i koliko zna o k**avama beogradskim. Ona zna svaku k**avu, svaku pevačicu, koliko je d**lja, a koliko je pevačica. Od nje očekujte tek bum ozbiljan. Dalila i Aleksandra su bebe za nju. Ne mogu one sa njom!

Zverka te je isprozivao da si cinkaroš?

-Ćelava raga, čovek koji je bio u zatvoru kad je bio Kristijan, on je na tu kartu ušao u rijaliti. On je bio u petom paviljonu, tamo su ti s*ladžije, cinkaroši, džeparoši, oni su po ceo dan otvoreni, ja sam bio u izolaciji, ja se nikad sreo sa njim nisam. Da bi mene video, morao bi da bude gavran onaj što kad se popne na neki prozor može da me vidi. E, ušao bih u rijaliti i odmah prišao njemu da ga pljunem. Zverka je j*jara, ukrao je kasetofon i završio u zatvoru, i sam je rekao da je za sitno nešto došao.

Jel te iznenadio raskid Rialde i Kenana?

-Nije uopšte, rekao sam davno da od te veze nema ništa i da je fejk. Nisam čak ni šokiran što je ostavio preko poruke, jer kad ste videli Kenana da ima muški stav. On nije pokazao da je muško, imao je dominantnu ženu pored sebe, zar se očekivalo da bude drugačije. On je pička, nije smeo da se suoči sa devojkom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ