Svet

3 Oktobra, 2020 17:00

Ceca na ROMSKOJ svadbi, za 2 sata, ZARADILA BOGATSTVO!

Ceca Ražnatović bila je prošle nedelje specijalni gost na romskoj svadbi nadomak Rima, a za manje od dva sata zaradila je 50.000 evra!

50.000 evra na ruke! A bakšiš?

Ona je bila samo jedan od pevača koji su prve večeri svadbenog veselja zabavljali mladence i goste u luksuznoj vili nedaleko od glavnog grada Italije. Ceca je pevala svoj dobro poznati repertoar, a kada se latila mikrofona novčanice od 500 evra počele su da lete, pa u jednom momentu ona nije mogla da u rukama drži toliku hrpu para koju je predala momcima iz benda.
“Ceca je odradila odličan posao. Baš je puno para uzela. Pa, samo na pesmi ‘Trepni, trepni’ dobila je nekoliko hiljada evra bakšiša. Ista situacija je bila i sa ‘Kad bi bio ranjen’ i drugim njenim hitovima. Čašćavali su je što mladenci, njihovi roditelji, što kumovi i ostali gosti. Ako slavljenik može sebi da priušti svadbu od dva dana sa velikim zvezdama. I da mu jedne večeri pevaju Ceca, Lukas, Jana, Adil, Keba, onda ni ostalim gostima nije problem da odreše kesu. Samo, ne znam kako se dogovorila ona sa organizatorima, da li njima ide bakšiš ili se sve deli, pošto je ona za svoje gostovanje od dva sata dogovorila cenu od 50.000 evra. Plus naravno, avionske karte biznis klase, luks hotelski apartman i ostale propratne stvari”, ispričao nam je gost koji je bio na prvoj večeri proslave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Sa punim rukama para svoj nastup su završili i Jana i Aca Lukas koji je u jednom trenutku klečao na kolenima.
“Aca je pevao u sali i rođak mladoženje kleknuo je veseleći se pa je pozvao i Lukasa da mu se pridruži i klečeći otpeva pesmu. Za to padanje na kolena Aca je samo od tog lika dobio par hiljada evra”, kaže izvor za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET