Scandal

27 Januara, 2022 11:00

Otkrivamo koja zadrugarka prodaje svoje fotografije i snimke preko Interneta!

Od prodaje provokativnih i intimnih fotografija, starlete kako u svetu,tako i kod nas, uspevaju uspešno da zarade ogromne svote novaca na društvenoj platformi,  radeći isključivo iz kuće.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Naime, platforma na kojoj se prodaju takve fotografije postala je popularna za veoma kratko vreme, te broji milione korisnika. Funkcioniše tako što na njoj autori mogu da postavljaju provokativne i intimne fotografije, video snimke i tekstualne poruke za koje mora da se plati. Onaj sadržaj za koji korisnici najviše plaćaju svakako jesu veoma eksplicitne fotografije i video snimci.

Otkrivamo koja zadrugarka prodaje svoje intimne fotografije!

Kako saznajemo, kontraverzna učesnica „Zadruge“, Deniz Dejm iz Slovenije, navodno ima desetak intimnih snimaka koje postavlja na svom „Onlyfans“ profilu i od njih dosta dobro zarađuje.

DENIZ DEJM

ATA/IMAGES

-Deniz je u rijalitiju pokazala da za nju granice ne postoje i da se ničega ne stidi! Ova akcija koju su ljudi videli sa Stefanom Mihićem nije ništa naspram onoga što ona radi napolju. Ono što niko ne zna jeste da se s bračnim parovima snimala dok imaju intimne odnose na nudističkim plažama. Jedno vreme se viđala s tri različita para i svaki put su putovali na iste destinacije. To su plaže gde je zabranjeno da se drugi snimaju, ali sebe možete bez problema. Ona je tri klipa okačila na Onlyfans profil, ali to mogu da vide samo oni koju su pretplaćeni na mesečnom nivou – izjavio je nedavno izvor poznat rijalitiju.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Podsetimo, Deniz Dejm napravila je pravu pometnju nedavno kada se pred kamerama skinula i imala intimni odnos sa cimerom Stefanom Mihićem. A Kristijan Golubović je nedavno ponašanje kotraverzne starlete iskomentarisao u svom stilu, te ju je na taj način raskrinkao. Naime, bivši zadrugar i budući tata po treći put ekskluzivno za Star odgovorio je šta misli o kotraverznoj zadrugarki iz Slovenije.

kristijan golubovic

RAJKO RISTIĆ

„Ja sam mislio da je trandža!“

-Ja sam mislio da je trandža, da nije skroz operisana, nisam znao da je sve sredila. Znam priču od spolja da je dva dana pre ulaska u rijaliti neko od ovih navijača platio i da su ozbiljno orgijali sa njom, njih četvorica, petorica. Uopšte se ne folira, ona će dati reper ovim nabeđenim moralkama da se otvore. Deniz će se sigurno sa nekim tamo, ono, tu nema trika.

ZADRUGOVIZIJA

ATA/IMAGES

Pročitajte: Ovo je prava istina o Luninom i Anabelinom odnosu! Sada je sve jasno! (FOTO)

 

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: ATA/IMAGES/RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE