deniz dejm
Svet

31 Jula, 2022 19:00

Deniz Dejm raskrinkala Zolu i Stefana Mihića: Istina o intimnom odnosu konačno ugledala svetlost dana

Deniz Dejm šokira gde god da se pojavi što stajlingom, što izjavama, pa tako sad otvoreno priznaje da je elitna prostitutka!

Deniz Dejm bez dlake na jeziku

– Ja volim novac, i svako ko kaže da ne voli, laže. Ja imam sponzora, ljubavnika koji mi ispunjava sve želje, kupuje stvari. Moji apetiti su veliki, preselila sam se u Beograd, hoću da kupim stan, tako da meni puno treba, ali ja puno i dajem! Nisam klasična prostitutka, ne naplaćujem s*ks, već muškarci daju brdo love da ovakvu lepoticu imaju pored sebe. Evo, bio mi je pre neki dan rođendan tako da svi moji pratioci na onlifen su su dobili 25 odsto popusta na članarinu. Široke sam ruke. I tu mnogo lepo zarađujem. Nema zime kod mene. Ljudi me vole. Jedino me je pljuvao onaj Janjuš jer nisam htela da spavam sa njim. Stefan Mihić i Zola su bili zadovoljni posle s*ksa sa mnom u rijalitiju, ali, iskreno, nisu se baš pokazali, nisu imali čime da odrade posao – iskreno priznaje Deniz Dejm i dodaje da ju je posle rijalitija razočarao bivši sponzor.

Pročitajte: Zola i Deniz imali INTIMNE odnose! Miljana će ih UNIŠTITI ako sazna!

– Dok sam ja bila u rijalitiju našao je neku drugu, kojoj je plaćao plastične operacije, garderobu, sve. Čim sam čula za to šutnula sam ga, a sebi sam našla drugog, boljeg.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ