zola
Star

23 Novembra, 2021 23:00

Zola i Deniz imali INTIMNE odnose! Miljana će ih UNIŠTITI ako sazna!

Zola i Deniz se često šale, što je počelo da smeta Miljani, koja zbog toga sa njima ulazi u sukobe. Međutim, ona ne zna njihovu tajnu, koju pored njih zna i Janjuš!

Zola i Deniz kriju veliku tajnu!

Naime, Zola i Deniz su letos imali žestok s*ks u Etno selu u Borči i o tome ćute kako ne im Miljana ne bi napravila pakao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miss Denise Dame (@denisedameofficiel)

Zola je Deniz upoznao preko jednog druga, izašli su nekoliko puta i on je pozvao da dođe u Etno selo. Ona je pristala i sa njim i Janjušem se uputila ka Borči. Miljana je tada bila u Nišu i nije imala pojma šta se dešava, kao što ni sad ane zna da su Zola i Deniz imali s*ks. Ona je to veče prespavala kod Zole, a u podne joj je on zvao taksi koji je odvezao u hotel u kom je bila smeštena. Dogovorili su se da ponove akciju, ali kako se Zola zvanično pomirio sa Miksi, ona je nakon toga došla u Beograd i on nije imao priliku da se sastane opet sa Deniz. Hvalio se na sva usta kod Janjuša kako je Deniz prava bomba u krevetu i kako ga je raspametila, ma do detalja mu je pričao šta su radili. Janjuš mu je obećao da to nikome neće spomenuti, pogotovo ne u rijalitiju jer zna da bi imali ozbiljan problem sa Miljanom – priča za Star izvor upućen u ovu priču i dodaje:

Kada bi Miljana saznala da su bili intimni bio bi haos, počupala bi Deniz. Mada, vidim da Zola nikako nije imun na nju, koristi priliku da je opipa, kao sve kroz šalu, pa čak kje nudio Miljani trojku sa Deniz. Samo ona ne kapira zašto sve to radi, a bolje da ne sazna. Deniz zna da Janjuš zna sve, ali njih troje su se dogovorili da će da ćute i da ne govore da se znaju iz spoljnog sveta – zavaršava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ