milica jurila poznate
Star

November 8, 2021 20:00

By

Milica JURILA poznate kao Miljana! Mensur će je ŠUTNUTI kad sazna!

Tokom žestoke svađe sa Mensurom maloletna Milica Veselinović izgovorila je jezive kletve, zbog čega je i on ostao zatečen i zapretio joj da će je ostaviti ako tako nastavi da se ponaša. A kako Star saznaje, Milica, iako ima samo sedamnaest godina, iza sebe ima burnu prošlost. Njena drugarica nam kaže da se boji Mensurove reakcije kada sazna šta je sve radila pre njega!

Milica jurila poznate ličnosti!

Ja sam sa Milicom išla u školu, te kletve koje ona izgovara zaista nisu čudne za nju, pa ona se tako izražava, verujte, još je i super, suzdržava se, tek će ona pokazati pravo lice. Nisam bila iznenađena kada sam videla da ulazi u rijaliti, to mi liči na nju, a ovo sa Mensurom, pa šta od nje očekivati?! Koji crni jedan dečko u životu, imala je ona dosta njih, preko tridesetak! Milica gori od želje da bude poznata, ona je godinama smarala poznate ličnosti. Nije pisala samo Vladimiru, pisala je ona mnogima, i glumcima i pevačima, i rijaliti igračima. Neki su je čak i blokirali. Ma, ona ne voli Mensura, u njenoj glavi je samo činjenica da je on poznat, dobro se plasirao prošli put kada je bio, a njoj je cilj da ostane do kraja. Realno, da je mogla da bira, ona bi smuvala Karića, ali daj šta daš… Ništa me od nje ne čudi. Kada Mensur sazna sve, nastaće ozbiljna frka – priča za Star Miličina školska drugarica i dodaje:

-Nekad mi je nje i žao, iskreno. Nikad nije imala pravu drugaricu, niko nije hteo da se druži sa njom, jer je takva. Mi smo u školi pričali da ona ima sindrom Miljane Kulić, tako je i Miksi jurila poznate. Mislim da je ona slala poruke i Ša, pre možda dve godine, ali koliko sam upućena, on joj nikad nije odgovorio. Pisala je i Ljubi Perućici, ma mnogima – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ