nenad Aleksic
Svet

31 Oktobra, 2021 13:00

Nenad Aleksić ŠA ispričao: „Nikog ja nisam MUVAO, sve one hoće SLAVU preko mog imena”!

Tara Simov poludela je kada je saznala da se Nenad Aleksić Ša muvao sa MC Aleks dok je bio s njom u vezi, a ova joj je dodatno sipala so na ranu pričama kako joj je on slao i poruke.

Nenad Aleksić ŠA ispričao sve o muvanju sa MC Aleks

Tara je sve poverovala Aleks i rekla kako joj sad nije žao što ga je šutnula, ali Ša sa druge strane tvrdi da nikakvog muvanja nije bilo, iako su tada Tara i on bili u izuzetno lošim odnosima, a ne u srećnoj vezi kao što Aleks priča.

mc aleks

Muka mi je više od tih laži i izmišljenih priča. Priča kako je ostavila moje poruke kod mame da ih ona objavi ako treba. Ne treba, evo ja ću dati celu našu prepisku. Ne znam čemu potreba da se izmišljaju takve stvari, da prave rijaliti priče preko mene samo da bi se ostalo u ‘Zadruzi’. Naravno da nisam muvao Aleks, a nije istina ni da sam tad bio u vezi sa Tarom, naprotiv, bili smo u baš lošim odnosima. Aleks sam se zahvalio na nekoj njenoj izjavi u vezi sa mnom, pohvalila me kada su mi svi okrenuli leđa. Pročitajte poruke i sve će vam biti jasno. Tara je znala svaki moj korak i jako dobro zna da sam joj bio veran.  Moram da napomenem da je laž i da sam sa Anđelom Milenković Anakondom imao bilo šta, ta priča je potpuno izmišljena –  kaže Ša za SVET i dodaje da u rijaliti za sada ne planira da ulazi. Prenosimo vam deo dopisivanja Ša i Aleks.

Svaka čast što čvrsto stojiš iza svoje ljubavi i što si skapirao šta Pink pokušava da napravi od vas dvoje i što se boriš – započela je dopisivanje Aleks, nekoliko nedelja kasnije, Ša joj se zahvalio što je u jednom intervjuu za njega imala samo reči hvale, a na njeno pitanje da li ulazi u „Zadrugu“, odgovorio je:

Tara Simov

Mene cimaju, ali izbegavam ih maksimalno, ne dam se nikako, mnogo sam propatio i tamo i napolju –  napisao je Ša pa nastavio:

Ma znaš, ne želim da me spajaju više sa nekim ko mi se bukvalno u*rao u život… Žele opet tu priču, ona, Mateja, ja i tako, a ne pada mi na pamet da opet dam sebe celog i da saznam da sam samo bio nečija igra… Mnogo teško saznanje.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET