miljana kulić
Star

18 Avgusta, 2021 17:00

Marija u suzama! Miljana TROŠI PARE po Derventi: „Ostaćemo BEZ DINARA dok ona juri Zolu”

Dok se Marija i Siniša Kulić bore za zdravlje u svoja četiri zida u Nišu, njihova ćerka Miljana diše punim plućima. Iako je rekla da je u šoku zbog svega što je saznala kada je izašla iz rijalitija i da stalno plače, zapravo je izgleda sve brzo zaboravila, pa se bacila na izlaske i trošenje para.

Marija u suzama zbog Miljane!

Marija plače svaki dan. Ona ne sme da se nervira i potresa sada, ali ne vredi. Umesto da bude sa njima da im olakša, da pričuva Željka i izvede ga napolje i u šetnju, ona se bahati po Beogradu i Bosni. Marija je mnogo ljuta na nju, pogotovo kada je čula da je Miljana otišla u Zolin rodni grad Derventu, gde se provodi sa njegovim menadžerom Bobanom. Taj menadžer je pričao sve i svašta za Miljanu, pljuvao je, a sada kada opet ima pare, odmah joj se javio. Izvlače joj pare, a ona samo čašćava. Na hiljade evra troši. Prati Zolu, da ne kažem uhodi ga preko menadžera, ma strašno se ponaša – objašnjava za Star komšinica Kulića iz Niša kojoj se Marija požalila i dodaje:

Preko taksiste koga Miljana stalno angažuje, Marija saznaje gde je vozi, sa kim se sastaje i koliko para troši. To su velike cifre kojima se Miljana sada razbacuje. Jeste bila zatvorena deset meseci i željna je provoda i druženja, ali nije sada situacija za to. Marija mi stalno kuka da ne zna šta da rade sa njom. Da će ostati bez dinara, jer je sada počela da uhodi i prati Zolu, čak sumnja da plaća njegovom menadžeru za informaciju gde je on. Mnogo im je teško šta im Miljana sve sada priređuje, a Siniša iz kreveta ne ustaje – ispričala je komšinica, dok se Zola javno oglasio i otkrio da ga Miljana uhodi po Bosni.

PROČITAJTE: Miljana PIJANA zvala Zolu! Isplivala HIT PREPISKA! (FOTO)

Čuo sam da je došla u Derventu, apsolutno me ne zanima ni gde je ni kod koga je jer sam se uverio da mi ta devojka zaista želi zlo, pokušala je na patetiku da mi ponovo priđe i zagorča život, ali ovog puta joj to neću dozvoliti.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ