Ivan Marinković ušao u Elitu svet portal
Svet

October 15, 2023 13:00

By

Ivan Marinković traži starateljstvo nad Željkom jer više ne može da ima decu

Starateljstvo Ivan Marinković i dalje traži, ali na to više nema pravo

Priče da starateljstvo Ivan Markinković planira da traži nad sinom Željkom uznemirile su Mariju Kulić koja je zakonski staratelj deteta dok je Miljana u rijalitiju koja za ovaj potez nesuđenog zeta ima svoje objašnjenje.

Starateljstvo Ivan Marinković

foto Bojan Vuković

Ne damo mu dete, mi smo uz Željka ozdravili

“Ako bude siguran da ne može da napravi treće dete onda će kao da se trudi. Što se nije trudio ovih pet godina, nego sad kad vidi da ne može da ima više decu, pa ajde ovo što imam da uzmem. Izvini molim te, ali to je neko čuvao, mazio, pazio, trudio se, nije spavao, razne dečije bolesti preživljavao. Od toga nema ništa. Mi smo pored Željka ozdravili, bili jaki zbog njega i borili se da bi njega čuvali jer nam je on sve” – tvrdi Marija i dodaje:

Starateljstvo Ivan Marinković

foto Ivan Vučićević

Pročitajte: Ivanova supruga Jelena ima buran život

“Obećao mu je da će doći u povratku iz Leskovca, nije se ni pojavio. Dete je tri dana pitalo jel je bio dobar i zašto tata onda ne dolazi kada je rekao da će doći ako on bude dobar. Ivan je žurio, nije stigao, sve mu je preče od deteta. Centar za socijalni rad nas redovno posećuje, znaju kako Željko živi. Puna su im usta hvale za vaspitanje deteta, za koje sam naravno zaslužna ja. Logoped s kojim Željko radi rekla mi je da je retkost da dete ima empatiju kakvu Željko ima, on ako vidi da je neko ljut na njega on je tužan. Vrlo je emotivan i dete je za primer.”

Starateljstvo Ivan Marinković

Foto: Rajko Ristić

Majka Miljane Kulić kaže da mali Željko ni ne pita za oca i da je desetak dana posle rođendana ona htela da mu da telefon da priča sa tatom, ali on nije želeo. Nedavno je rekao jednom drugu iz vrtića koji je plakao za mamom i tatom da ne plače jer je njegova mama je u Zadruzi, a tata u Beogradu, pa ni on ne plače.

Pročitajte Ivan Marinković godinama zanemarivao ćerku i sina, ali ovo su dokazi da se sve promenilo FOTO

Marija kaže da je mali Željko svestan da Ivan Marinković  postoji i da mu je otac, ali ga jednostavno ne traži, ali da dete oseća potrebu i da traži tatu, ona bi okrenula Ivana i dala bi Željku telefon. Na pitanje da li Ivan Marinković koji se sad oženio Jelenom Ilić ima pravo da traži starateljstvo, Marija objašnjava:

Starateljstvo Ivan Marinković

Ata images

“On je imao pravo tri godine nakon rođenja deteta da traži DNK i potvrdi da je otac. Njega to nije zanimalo i sad je izgubio svako pravo. On je jedan vrlo loš čovek.” 

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević, Rajko Ristić, Bojan Vuković, ATA images