Goca Tržan o braku sa Ivanom
Svet

February 27, 2024 22:00

By

Goca Tržan ne može sebi da oprosti što se udala: Brak sa njim je čista greška

Goca Tržan o braku sa Ivanom nema baš lepo mišljenje

Pošto nema dlake na jeziku i surovo je iskrena, pevačica Goca Tržan priznala je da je prvi brak, sa Ivanom Marinkovićem, koji je kasnije postao zvezda rijalitija, sklopila zbog toga što joj je bilo dosadno. Goca Tržan o braku sa Ivanom nikad surovije…

– Smem to da kažem sada, ali ta “greška” donela mi je najveću radost i nagradu u mom životu, ćerku Lenu – rekla je Goca Tržan o braku sa Ivanom jednom prilikom za medije:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Goca Tržan o braku sa Ivanom – Bili su zajedno četiri godine a onda je usledio krah

Njih dvoje u braku su bili četiri godine, a Goca se ubrzo posle toga venčala sa muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je prošlog leta, posle deset godina građanskog, sklopila i crkveni brak…

Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka

Goca i Raša već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, ali im to, za sada, ne uspeva, ni posle nekoliko pokušaja vantelesne oplodnje.

Goca Tržan o braku sa Ivanom

Foto: Rajko Ristić

Peta neuspela vantelesna

Goca i Raša se za potomstvo bore već više od sedam godina, a za to vreme ovo je peta vantelesna oplodnja, koja nažalost nije uspela…

Pročitajte Miljana proganja Gocu Tržan! Danima je zove – Želi da im se deca upoznaju!

Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna – sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji „Premijera”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Tržanova se osvrnula i na „Pesmu za Evroviziju” i istakla da nije bila u mogućnosti da prati festival, jer je bila iscrpljena zbog situacije u kojoj se našla.

Pročitajte Boli kada shvatiš da si svom mužu greška – Goca Tržan potražila pomoć psihoterapeuta

– Nisam gledala jer sam bila slaba, nisam spavala, pa sam bila psihički lošije. Ali sam sutradan gledala neke snimke i baš sam zadovoljna koga šaljemo – kazala je ona.

Goca Tržan o braku sa Ivanom

Ata images

Goca se trudi stoički da podnese ovu situaciju i gleda napred. Jedna je od onih što teške trenutke dočekuje sa osmehom na licu i optimizma joj nikad ne manjka.

– To je nešto sa čim se rodiš. Ja sam dobila to nešto i hvala Bogu na tome. Imam ja puno razloga da budem srećna i zadovoljna – rekla je Goca Tržan.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images