Miljana Kulić
Svet

September 16, 2023 18:15

By

Miljana napokon rekla šta zaista misli o Ivanu Marinkoviću kao ocu: Svaku šansu je prokockao…

Miljana Kulić priznala šta joj je na duši

Miljana Kulić se u sinoćnoj emisiji Zadruge dotakla teme o Ivanu Marinkoviću, bivšem članu rijalitija sa kojim ima sina Željka.

Miljana Kulić

Ata images

Kako kaže, on je posle rođendana samoinicijativno prekinuo kontakt sa sinom i nije ga zvao nego ga se setio tek kada je Miljanina mama dala izjavu za novine, a kada je saznao za to, pozvao je i rekao da želi da vidi svoje dete.

Željko je svakog dana spominjao svog oca i lepo je pričao o njemu, ali da je izgubio interes nakon toliko vremena jer ga nije video.

Miljana Kulić

youtube screenshot

Miljana je rekla da je Ivan sve rekao šta je imao nakon emisije “Narod pita” u kojoj je napao nju i njene roditelje i da će ostaviti na Željku da kada dovoljno odraste da odluči da li će ga viđati svog oca ili ne. Ona kaže da je Ivan svaku pruženu šansu prokockao i da je završila sa njim nakon pomenute emisije.

Miljana Kulić

Ata images

Nju je to posebno povredilo jer je Željko više puta pitao gde je njegov tata, zašto ne dolazi i samim tim je bio i on jako povređen i patio je,.

Ona smatra da Ivanova ženidba ništa neće promeniti i da će ostati isti kao što je i bio prema svom sinu Željku, ali da mu želi svu sreću ovog sveta jer je Jelena prava žena za njega.

Miljana Kulić

Instagram

Ivan Marinković, nekadašnji rijaliti učesnik, a javnosti poznati i kao bivši suprug Goce Tržan, i njegova nova supruga Jelena su nakon izgovorenog “Da” podelili prvu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, gde su za svoje verne pratioce pozirali i u kameru pokazali burme.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, ATA images