Svađa Miljane i Marije Kulić
Svet

3 августа, 2023 20:45

By

Miljani zauvek oduzeli sina, jecaji u domu u Nišu: Mama, platićeš mi za sve…

Svađa Miljane i Marije Kulić i dalje traje

Miljana Kulić zauvek je izgubila sina Željka i svi njeni pokušaji da od Marije uzme starateljstvo su propali. Marija je bez njenog znanja produžila starateljstvo u Centru za socijalni rad i ona donosi svaku odluku vezanu za Željka.

Pročitajte Ivan Marinković godinama zanemarivao ćerku i sina, ali ovo su dokazi da se sve promenilo FOTO 

Svađa Miljane i Marije Kulić

Ata images

– Miljani to jako smeta, ogorčena je zbog odluke majke da ona bude staratelj unuka. Smatra da je sama sposobna da vodi računa o svom sinu, ali Marija misli da nije. Miljana priča kako je Marija predala lažnu dokumentaciju kako bi bila Željkov staratelj, a to je i jedan od načina da upravlja Miljaninim novcem. To je ono što nju više boli od deteta, pa sad želi da pre nove sezone rijalitija sredi ovu situaciju kako bi mirne glave mogla da uđe u Zadrugu Elit i sav honorar zadrži za sebe. Ona jeste zahvalna majci za sve što čini za njenog sina, ali joj smeta što od nje pravi nesposobnu osobu – kaže za NOVI Svet dobro obavešten izvor iz Niša.

Pročitajte Miljana Kulić se skinula u kupaći – Svi su iznenađeni koliko je smršala za kratko vreme FOTO 

Svađa Miljane i Marije Kulić

Miljana je tokom trajanja Zadruge iznela šokantne optužbe na račun majke Marije i nagovestila šta se u njihovoj porodici dešava.

– Željko će da bude kod mene. Ti ćeš da vidiš sve crno na belo za sve što si lagala i odgovaraćeš. Nije ti toliko stalo do Željka koliko se praviš. Patetičarko, praviš se, uvek si se za sve pitala i nisi mi dala da budem majka kakva sam htela da budem. Nećeš ti biti ni sociolog, ni pedagog, ni psiholog. Samo to da znaš. Ne pitaš se ti gde će da bude Željko, pitam se samo ja. Nisam ja Bebica da mi ti ne daš starateljstvo, postoje sudovi i dokazaću šta si iznosila o meni i kakav si lažov. Tražim da me veštači najbolji tim iz Laze Lazarevića. Ništa mi nećeš moći – poručila je Miljana majci tada i dodala:

– Ko je ona da se za sve pita, bre! Prevarila me je i produžila je starateljstvo bez mog znanja.

Pročitajte Trenutak za pamćenje u Zadruzi – Ivan Marinković sa sinom, Miljana grca u suzama, za sve je kriva Marija

Svađa Miljane i Marije Kulić

Foto: Instagram

Sa druge strane Ivana Marinkovića, oca malog Željka, ne zanima starateljstvo i on smatra da Marija odlično obavlja svoju dužnost. Miljana se sad zabrinula i da će se njen sin vezati za Ivana, a da će ga on ostaviti čim prođe
medijska pažnja.

– Skuplja sada bodove kod naroda. Mislim da će dok bude imao medijsku pažnju on misliti na Željka, a kad toga ne bude, neće ni njega nigde biti. Mislim da nije zainteresovan. Plašim se da će se Željko vezati za njega. To je bolno, šta ću ako budem morala da lažem dete gde mu je otac?

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Bojan Vuković