Otac Mine Vrbaški
Svet

August 1, 2023 19:30

By

Napustio ju je pre 16 godina, neće da čuje za njega: Ovo je otac Mine Vrbaški, pašće vam vilice FOTO

Otac Mine Vrbaški napustio je ćerku pre šesnaest godina

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški skrenula je pažnju na sebe brojnim skandalima u rijalitiju “Zadruga”. Ona je maloletna ušla u “Zadrugu 1”, a mediji su brujali o njenim ljubavnim izborima u Beloj kući.

Pročitajte Mina Vrbaški preti – Milicu ću morati ja da vaspitam, kad već nije majka

Otac Mine Vrbaški

Čini se da je Mina rešila da svoj život promeni iz korena, a mirnu luku našla je pored izabranika Dina sa kojim živi u Norveškoj.

Starleta je, svojevremeno u rijalitiju pričala o svom odrastanju, ali i priznala da se bavila prostitucijom čime je podstakla devojka da malo više povedu računa o svom životu… Za to veliko bravo.

Pročitajte Mina Vrbaški razotkrila fudbalera – Muvao je a ona poslala poruke njegovoj ženi 

Otac Mine Vrbaški

Ono što takođe zanima javnost jeste njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijalitija, ali se o njenom ocu baš slabo zna.

Ivana je jednom prilikom otkrila ko je on, izvesni Nenad, piše “Alo”.

– Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa – pričala je Mina na početku prve sezone Zadruge, a njena majka je rekla…

Pročitajte: PAPARAZZO – Mina Vrbaški pravi čistku – A evo koliko hiljada evra joj se smeši 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)


– Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime – kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama tada.

Da podsetimo, Mina Vrbaški u svom lajvu na TikToku otkrila je pratiocima da se udala. – Da li si se udala? – zanimalo je njenog pratioca na Tiktoku.

– Tačno je, udala sam se – rekla je Mina.

Pročitajte Udala se Mina Vrbaški a tek da vidite MLADOŽENJU  – Najkontroverznija učesnica Zadruge stala na ludi kamen, pogledajte fotografiju FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)


– Više volim da uživam u svojoj intimi, a ne da javno govorim o svom životu – kaže Mina Vrbaški, koja za svog momka ima samo reči hvale.

Ona je svoj stari život ostavila iza sebe, a sada smatra da je dovoljno sazrela da svoju intimu čuva samo za sebe.

– Ja nisam glupa devojka, maštovita sam i inteligentna, verujem da bih i ovde mogla da stvorim nešto – kaže Mina Vrbaški.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Bojan Vuković