Mina Vrbaški novim fotografijama podigla javnost na noge 
Svet

March 31, 2022 17:15

By

Mina Vrbaški preti: Milicu ću morati ja da vaspitam, kad već nije majka

Mina Vrbaški otkrila plan za Zadrugu!

Mina Vrbaški vratila se u Zadrugu krajem prošle nedelje, a za SVET je pred sam ulazak otkrila svoje planove, koja prema onom što možemo da vidimo u Zadruzi i sprovodi.

Kad mačke nema, miševi kolo vode! E, sad postaviti neke stvari na svoje mesto. Ja sam sa Mensurom bila duže od godinu dana i pogađa me kad vidim da Milica nešto govori, a on ne kaže da to nije tako. Sa njegovom majkom, rodbinom sam u kontaktu. Poslali su mi pare da mu kupim stvari koje su mu potrebne. Svi navijaju da se pomirimo, da ga spasem toksične veze u kojoj je. Sa njim sam imala veliku i tešku ljubav, sve smo prošli, od ljubavi do mržnje. – započela je Mina Vrbaški priču za SVET i dodala:

Pročitajte: Mina Vrbaški otkrila plan koji se skovala sa Mladenom Vuletićom

Mensur i Milica

Bojan Vuković

Sad ako me pitaš da li bih opet bila sa Mensurom, reći ću ti ne, on je kao prijatelj fenomenalan, ali mislim da ne bismo mogli ponovo da funkcionišemo u vezi, jer nam je raskid bio katastrofalan. Naravno da ću da mu priđem da pričamo.

Kao što smo imali prilike da vidimo Milica i Mina se podnose, a pred svoj ulozak Mina je ovako najvila šta će sve raditi Mensurovoj devojci.

Mensur i Mina

Bojan Vuković

Mina Vrbaški otkrila plan za Milicu

Milica će da grebe na kapiju ako me samo jednom unutra bude spomenula. Devojka koja se ne kupa, nosi iste gaće, ne pere zube i jede sline stvarno nema meni šta da kaže. Bolje joj je da me popreko ne pogleda, a kamoli da mi nešto ne daj bože kaže! Biće zgažena. Moraću da je vaspitavam u rijalitiju pošto to majka tenk nije uradila u spoljnom svetu – ispričala je Mina Vrbaški.

FOTO: RAJKO RISTIĆ