Mina Vrbaški i Mladen Vuletić
Svet

November 28, 2021 10:00

By

Mina Vrbaški i Mladen Vuletić SKOVALI plan! Hoće da unište Mensura, Dalilu i Cara!

Mina Vrbaški i Mladen Vuletić ulaze u “Zadrugu”, pa uveliko prave planove kako da zagorčaju život Dalili, pa Caru, a neće poštedeti  ni Mensuru i Milicu.

Mina Vrbaški i Mladen Vuletić SKOVALI plan!

Mladen zna Dalilu u dušu. Bili su u vezi, pa su se čak verili. On zna da ga ona nikada nije prežalila. Dok je bila u braku, slala mu je poruke i Mladenu neće mnogo trebati da je uvuče u svoj krevet
ako bude hteo – kaže izvor koji je u kafiću čuo o čemu su Mina i Mladen pričali.

Njemu je Dejana žao. Mislim da će mu iskreno ispričati neke stvari koje ne zna o Dalili, čisto da mu bude lakše da je zauvek precrta iz svog života. Mladen vidi da je Dejan naivan i da nema pojma kim se oženio, i da je dobro što se razveo – kaže izvor za SVET i nastavlja:

Mina je ogorčena i na Cara i na Mensura. Obojica je sada nazivaju k*rvom, d*oljom, a ona samo sluša i bes joj raste. Mensura je baš volela, trudila se da ta veza uspe, ali njegovoj familiji nije bila po volji. Sad je našao Milicu, koju će ona javno raskrinkati. Nek vide svi u Crnoj Gori kakvu im je novu snajku Mensur našao. Na Mensura se Mina baš nameračila, on ju je jako povredio. Ona je spremila i snimke koje će tražiti da produkcija pusti. Kad ih Mensur bude video, lupaće glavom o zid od bruke i sramote. Ma Mina će im obojici piti krv na slamčicu. Izludeće ih toliko da će pobeći ili napraviti neki problem i ostati bez honorara. To bi joj bio pun pogodak, a ne sumnjam da će uspeti da izbezumi obojicu. Namazana je ona, svašta je saznala i spremila je dokaze, sve crno na belo. Čak i video-snimke, da ne bude kako izmišlja – ispričao je izvor za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET