Mina Vrbaški posao
Svet

October 23, 2023 15:45

By

Pokušala je da zarađuje pošteno, ali… Mina Vrbaški napustila posao, pa podnela prijavu za nasilje

Mina Vrbaški posao nije mogla da obavlja zbog uznemiravanja

Starleta i bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški nedvno je počela da radi u jednom pet šopu u Inđiji ali je nažalost dala otkaz. Mina Vrbaški posao je napustila zbog, kako kaže, višegodišnjeg uznemiravanja NN lica, protiv koga je podnela krivičnu prijavu.

Mina Vrbaški posao

Ata images

– Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjen od strane mene i određenih lica koje je takođe uznemiravao, a koja su takođe danas podnele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uznemiravanja… Tri godine unazad! Jedva čekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosio – napisala je Mina na Instagram storiju. Odmah nakon toga napisala je da je zbog toga morala i posao da napusti.

Pročitajte Udala se Mina Vrbaški a tek da vidite MLADOŽENJU – Najkontroverznija učesnica Zadruge stala na ludi kamen, pogledajte fotografiju FOTO 

– I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, s obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage – napisala je očajna Mina.

Mina Vrbaški posao

Foto: Rajko Ristić

Podsećamo, Mina je pre nešto više od godinu dana život nastavila u inostranstvu, no, nedavno se vratila i počela sasvim običan život, daleko od medija i rijalitija.

– Privremeno sam se zaposlila, posao me ispunjava i čini mnogo srećnom. Mislim da je mnogo bolje da čovek radi, nego da ide po kafićima – rekla je nedavno Mina.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES