Mina Vrbaški novim fotografijama podigla javnost na noge 
Svet

February 26, 2022 21:00

By

Rijaliti zvezda menja život, hoće da uči i zarađuje poštenim poslom!

Mina Vrbaški počela je da radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu kao asistent medicinskim sestrama, a kako saznajemo, ona planira da završi medicinsku školu!

Mina Vrbaški

RAJKO RISTIĆ

-Prvi put kad smo čuli šta planira, delovalo je kao da se šali, pa smo se smejali. Međutim, ona se stvarno zaposlila kao pomoćno osoblje. Ima u planu da završi srednju medicinsku i time ozbiljno da se bavi – rekao nam je izvor, a mi smo potvrdu ove informacije dobili i od Mine.

-Istina je. Nisam htela to još da se sazna, da mi se nešto ne izmaleriše. Naravno da za sada ne radim ništa oko pacijenata jer nisam stručna. Na šalteru sam i asistiram sestrama ako nešto treba da im se doda, donese. Polako radim praksu, gledam kako šta funkcioniše, pa ćemo videti oko štole šta i kako. Moraću da dam razliku u predmetima, pa ću onda nastaviti sa praksom. Naravno, svesna sam ozbiljnosti i ove profesije, i da nije za zezanje cela priča, ali sam spremna da učim, napredujem. Sviđa mi se ovaj posao i volela bih jednog dana da pomažem ljudima –  rekla nam je Mina.

Videćemo šta će na kraju biti od cele ove priče, pošto, zasad ne odustaje ni od svoje muzičke karijere a i ko zna kako će reagovati pacijenti kada je vide sa špricom u ruci.

Pročitajte: IZ KUPATILA PRAVO NA ULICU! Sanja Kužet ŠOKIRALA javnost svojim pojavljivanjem (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ