Svet

July 24, 2022 15:00

By

Mina napustila Srbiju: Uhvaćena s drugim, Mateje nema ni na mapi

Mina Vrbaški uhvaćena s drugim

Mina Vrbaški uhvaćena s drugim – Napustila Srbiju kako bi spasila zdravlje

Mina Vrbaški i Mateja Matijević na svoju vezu stavili su tačku i otpratili se sa društvenih mreža što jasno pokazuje da nisu uspeli da sačuvaju čak ni prijateljski odnos. Mina je odmah odlučila da se na nekoliko dana skloni iz Srbije kako bi se dovela u red. Ona se umorna i vidno neraspoložena pojavila na beogradskom aerodromu i u društvu zgodnih drugara iz Norveške otišla na more što je Mateju baš razočaralo. Ali, to nije sve.

Pročitajte: Mina Vrbaški teško bolesna – Majka joj je zakazala HITNE preglede

Foto: Rajko Ristić

Budući da joj već neko vreme ne ide u ljubavi, Mina je pre toga posetila poznatu beogradsku vračaru kod koje dolazi pola estrade, a ono što je od nje saznala dokusurilo ju je.

– Ja verujem u te stvari. Išla sam skoro kod jedne prave vračare i mogu da kažem da izgleda kao baba Mikula. Ne smem da otkrivam šta mi je rekla, ali ima tu svašta nešto. Pa Bože moj, svaka treća osoba danas je omađijana, ljudi rade kojekakve stvari, a ja sam četiri godine na televiziji. Zbog tih vradžbina sam nesrećna u ljubavi, eto samo to ću da otkrijem – priznala je Mina i dodala:

Pročitajte: Mina Vrbaški PROZIVALA Milicu Veselinović – Mina drži rekord po broju partnera u Zadruzi, Milica će da je prestigne

Foto: Instagram Screnshot

Ne tvrdim, ali mislim da je Dalila nešto vračala Dejanu. Ona je na Bogojavljenje, izašla u dvorište i palila lutke koje joj je Dejan dao. Njena mama priča kao ’Ne brinite vi ništa, ja ću da ih pomirim’, pa kako to ona može da miri nekoga. Tu postoje magije i ja verujem u to – kaže Mina.

Pročitajte: Mateja KRIJE prošlost sa poznatom pevačicom – Bacao je na stotine evra na nju i opijao se skupim pićima

Foto: ATA images

Ako veruje da postoje, veruje i da joj je vračara pomogla, pa očekujemo i da će se uskoro zaljubiti.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: ATA images