mina vrbaški teško bolesna
Star

27 Novembra, 2021 15:00

Mina Vrbaški teško BOLESNA! Majka joj je zakazala HITNE preglede!

Mina Vrbaški ne mrda iz kreveta jer je sastavio jak grip. Pije vitamine i lekove, a majka joj je zakazala hitne preglede jer se plaši da ima opasnu aritmiju koja može da joj uništi srce.

Mina Vrbaški teško bolesna!

Nije mi dobro, bolesna sam, nikako da ozdravim. Pritisak mi skače često, srce lupa i preskače. Moraću da pijem terapiju za to. Oči kako otvorim, svi me bombarduju informacijama, te ova me proziva, te ona me naziva prostitutkom, te ovo, te ono. Ma puna mi je ona stvar tih nebitnjakovića. Ni ta Maja Marinković ne znam šta me više pominje i šta hoće od mene. Ja sa tom osobom nikada nisam bila u kontaktu, niti sam se družila sa njom. Samo mi diže pritisak od jutra do mraka. Iskreno, boli me p**ka za nju – ljutito je rekla Mina za Star, a njena drugarica tvrdi:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Njih dve se ne mirišu od kada je Mina saznala da je Maja bila u šemi sa Mensurom iza njenih leđa. Posle su se pokačile i oko Filipa Cara, tako da su stalno na ratnoj nozi. Mina vodi svoj život, snimila je pesmu, vodi emisiju i starlete koje se kače na nju je ne interesuju. Međutim, iako je mlada, pritisak je opasno počeo da joj skače. Uplašila se, kao i njena majka Ivana. Odmah je zakazala sve preglede, ali stres i nerviranje su glavni okidač kod nje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ