ermina bez milosti
Star

November 3, 2021 19:00

By

Ermina bez milosti! Maloletnoj Milici spremila PAKOST!

Iako je još uvek u Beču, Ermina Pašović danonoćno prati dešavanja u Zadruzi. Kako se šuška, i ona uskoro treba da uđe u rijaliti, Ermina je otkrila ko će joj prvi biti na tapetu, kao i koga će sa zadovoljstvom raskrinkati.

Ermina bez milosti!

Najodvratnija osoba unutra mi je ova maloletna Milica. Prosto ne mogu da verujem da devojka ima 17 godina i da je toliko kvarna i ljigava. Ako uđem, nju ću prvu da nagazim. Odvratna je i ona i ona njena majka koja javno podržava ćerkinu trudnoću sa Mensurom. Zamislite vi to, majka ide na televiziju i kaže super ako je trudna, podržaću je. Sve rade i jedna i druga za pet minuta slave. Fuj, ne podnosim takve roditelje. Majka je trebalo tenkom da uđe unutra i izvuče je napolje čim je videla da je legla u krevet sa Mensurom – objašnjava Ermina za Star i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILICA VESELINOVIĆ🤍🐰 (@milicaaveselinovicc)

Čim se saznalo da je imala afericu sa Tomovićem i čim se Mensur naljutio jer neće da dozvoli da mu se maloletnica posere po glavi, odmah su i majka i ćerka promenile ploču. Htela je da kopira Minu Vrbašku od pre četri godine, ali nije uspela, jer je Mina za tu malu jeftinoću izmislila svet. Milica ne može ni da prismrdi Mini. Raskrinkaću je jer je mala podmukla i namazana do zla boga, a ja to ne trpim i ne podnosim – zaključila je ona.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: DRAGAN GAJIĆ