Aleks Nikolić i Zvezdan Slavnić
Svet

November 25, 2021 20:00

By

Mina je provalila! Milica Veselinović bila s MATORCIMA za lovu! Njeni SNIMCI su na sajtu za odrasle!

Milica Veselinović jeste maloletna, ali sudeći po pričama upućenih, nije gubila vreme, pa Mensur Ajdarpašić i ne sluti šta ga čeka po izlasku iz rijalitija! Kako stvari stoje, snovi o velikoj porodici s Milicom pašće u vodu.

Milica Veselinović bila s matorcima!

Milica se rano upustila u intimne odnose, pa se niko od njenih prijatelja nije iznenadio kada je posle par dana u rijalitiju sa dečkom zatresla krevet. Ona je čak bila i sa nekim matorcima, a nažalost, neki njeni snimci kruže i po sajtovima za odrasle. Mina Vrbaški ih je pokazala na televiziji. Kolekcija na sajtovima je sada dopunjena i najsvežijim klipovima iz rijalitija. Ona je jako slična Mini Vrbaški i ne stidi se svoje prošlosti, samo ne želi o tome da priča da ne bi izgubila Mensura. Ona je svesna da je Minino javno priznanje da se bavila prostitucijom jedan od glavnih razloga što je Mensur ostavio iako je voleo. Porodica je osuđivala njegov izbor, a on sa tim nije mogao da izađe na kraj – kaže za Svet dobro obavešten izvor i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaški (@minavrbaski)

Mina ga makar nije lagala kao Milica i on sad živi u ubeđenju da je dobrio na lutriji. U početku su svi pljuvali Mensura što ima odnose sa maloletnicom, ali ona je sama priznala da bi, da nije sa Mensurom, bila sa desetoricom. Po ulasku u ‘Zadrugu’ rekla je da želi da dokaže kako nisu sve devojke njenih godina kao Mina Vrbaški, a prvo veče je završila u krevetu sa Mensurom. Ona je opsednuta Minom, zato sve ovo i radi, zapravo Vrbaški je njen idol.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ