maja nikolić
Star

December 10, 2021 19:00

By

Maja Nikolić VREĐALA Mensura! Njegova porodica joj se SVETI!

Maja Nikolić javno je isprozivala Mensura Ajdarpašića zbog ponašanja prema maloletnoj devojci Milici Veselinović, zbog čega je njegova porodica osuđuje.

Maja Nikolić vređala Mensura!

Kako se šuška, Crnogorci su toliko uvređeni, pa su čak zapretili pevačici da će da je unište.

Bojan Vuković

Ja uvek glasam za ljubav, ali oni su bolesni, kod njih baš ljubav boli. Mensur preteruje, a Milica je pogrešan izbor. Frajer na baterije kao i svaki koji koristi silu nad svojom devojkom. Psihoanalize, kontrole, to nije frajer. Frajer je kao što je Dejan bio prema Dalili. On možda nije odabrao pravu ženu, ali je zato pravi frajer – rekla je Maja u jednoj emisiji, a ta prozivka se nimalo nije dopala Mensurovoj porodici i njegovim brojnim fanovima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENNSSSUR (@mennsssur)

Mensurova majka Naila podržava sina i njegov izbor, mnogo se potresla što je Maja Nikolić izvređala njenog sina bez razloga. On ne voli da njegova devojka očijuka sa drugima, ali to ne znači da je boledstan kako je Maja rekla. Toliko je plakala zbog stresa, pa su joj rođaci obećali da će se potruditi da unište Maju i svaki njen nastup u Crnoj Gori. Razglasiće kod svih vlasnika lokala da je niko ne angažuje za sledeće leto, pa će da vidi ona sa kim se zakačila i čijeg je sina nazvala psihopatom – otkrio je za Star jedan od Mensurovih prijatelja koji je u kontaktu sa njegovom majkom Nailom.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA