milica veselinovic
Svet

March 5, 2022 19:00

By

Isplivala JEZIVA prošlost Milice Veselinović: “Zbog mene je htela da se ubije!”

Bivši dečko Milice Veselinović, Aleksandar Golubović tvrdi da je ona oduvek bila čudne naravi, te da je htela da se ubije kad je raskinuo sa njom.

Mensur HAjdarpasic,Milica Veselinovic

RAJKO RISTIĆ

-Kod nje nikad nisi znao šta možeš da očekuješ. Sve bude super, onda joj nešti kvrcne u glavi, pa odreaguje burno, naljuti se, ishiteriše, pa je u drugom momentu dobra. Mi smo bili oko dve godine zajedno, ali sam video da to nije to, pa sam joj rekao da raskidamo. Iako sam mislio da će to normalno da prihvati, rekla je da će da se ubije, da to ne mogu da joj uradim posle svega, da će da skoči sa zgrade. Dramila haos. Ja u tom momentu ne znam šta radim i kažem joj: “Pa, ajde, idi skači”. Međutim, kad je videla da neću da promenim odluku, smirila se – priča Aleksandar i ističe da su na njegovu odluku da raskinu dosta uticale priče koje su došle do njega, a koje su se, kako kaže, ispostavile tačnim.

milica jurila poznate

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: Mina je provalila! Milica Veselinović bila s MATORCIMA za lovu! Njeni SNIMCI su na sajtu za odrasle!

“Onaj Mensur ako nije kao ona, neka mu je bog u pomoći!”

-Mi smo počeli da se zabavljamo kad je ona imala 15 godina i, kao, bio sam joj drugi. Onda dođemo do toga da je ona zapravo nevinost izgubila sa 13 godina. Na sve to saznam da je volela starije muškarce i da je bila sa nekima koji imaju po 37-38 godina, što je razlika od dve i po decenije. Svi ovde znaju za to. Mnogo stvari je tu bilo. Umesto da uživamo, zezamo se, sve je propalo i ja sam izašao iz te priče. Ovo sad što mi pošalju iz “Zadruge” je haos. Koliko-toliko bila je normalnija kad smo se zabavljali, mada je i tad bila retardina. Onaj Mensur ako nije kao ona, neka mu je bog u pomoći – rekao je Golubović za Svet.

Pročitajte: Glamurozno VENČANJE zakazano za APRIL, beba stiže u avgustu: Jelena Pešić i Mladen Vuletić pripremaju opštenarodno veselje!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/BOJAN VUKOVIĆ