Koleginice Ane Nikolić
bez dlake na jeziku

July 2, 2022 20:00

By

Maja Nikolić iskreno: Viki i Marko su dva idiota, žalosno je što Bog daje decu pogrešnim ljudima

Dok su mnogi potreseni teškom sudbinom Viktorije Mitrović, koja je abortirala dete Marka Osmakčića, Maja Nikolić ih ne štedi.

Maja Nikolić oplela po zadrugarima

Viktorija i Marko su dva idiota. Osim s*ksualnih akrobacija ništa drugo nisu pokazali u ovom rijalitiju. Oni nisu uzor nikome. Žalosno je što Bog daje decu pogrešnim osobama. To su sve bolesne priče, tu nema ljubavi, nema ničega, sve je zarad kadra – kaže Maja i osvrće se na Dalilu i Cara.

Pročitajte: Car je doveo do ludila – Dalila htela da se obesi u štali, sprečili je u zadnjem trenutku

dalila-i-filip-car

Printscreen

– Meni je to sve ogavno i muka mi je da ih gledam. Odavno ne pratim ni Dalilu ni Cara, oni nisu za rijaliti i ja bih njima zabranila učešće. Ta veza neće uspeti posle rijalitija. To je toliko providno i toliko namešteno da i narod sam komentariše. Dalila poziva produkciju, traži da joj donesu vino, traži ugovor da se odrekne honorara, to je toliko providno i namešteno da ne znam kako ne radi to malo promišljenije – kaže Maja i koja se ne slaže sa Zoricom Marković da će se Dalila i Dejan pomiriti po izlasku iz rijalitija.

Pročitajte: Maja Nikolić isponižavala koleginicu – Ne spada u red kvalitetnih pevača

Maja Nikolić

Rajko Ristić

– Ne, nema šanse za pomirenje. Kakvo crno pomirenje? Nema šanse. Sigurna sam da je više neće pogledati, sigurna sam da ga uopšte ne zanima. Dejan bi trebalo da pobedi, on je moj favorit i favorit naroda. Uopšte ga ne zanima ni da pobedi, samo da se spasi Dalile. Mislim da je taj razvod nešto najbolje što je moglo da mu se desi u životu jer se oslobodio Dalile. On posle rijalitija ide kod svojih roditelja i svog brata Davida. Oni su pre četiri, pet meseci uspeli da izglade odnose zato što je David tu za njega. Pohvalno je što brine o njemu, slavio mu je rođendane, šalje grarderobu… Dejan je bio mlad i treba mu oprostiti tu grešku. Šta je on znao, nikad pre nije bio sa osobom kao što je Dalila i koja je pravo lice pokazala tek u rijalitiju – kaže Maja i dodaje:

Rajko Ristić

– Ni veza sa Aleks neće uspeti napolju, ali da je bolje i sa njom da bude nego da se ponovo vrati Dalili. Žao mi je što je Aleks glupa, vidi se da je neobrazovana i da svi mogu da utiču na njeno mišljenje. Ona Dejanu ne može intelektualno da parira, niti kapira koncert rijalitija niti mislim da u privatnom životu može da mu parira. Apsolutno nisu jedno za drugo, ali videćemo šta će biti kad izađu iz rijalitija. Opet kažem, bolje i da Dejan bude sa njom nego da se opet vrati Dalili. Bez obzira na pominjanje Bujanovca, Aleks je u svakom slučaju normalnija.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić