dalila i biljana dragojević
Svet

23 Maja, 2022 14:11

Dalila ponovo isprozivala bivšu svekrvu i otkrila detalje iz braka sa Dejanom

Dalila i Biljana, majka Dejana Dragojevića, nisu se podnosile od početka Mujićkine veze sa njenim sinom. A, zadrugarka se sad, tokom igre istine sa Filipom Carem dotakla i odnosa sa bivšom svekrvom.

Dalila i Biljana se nikada nisu volele

– Je li misliš da ti i ja možemo da opstanemo zajedno – upitao je Car.

– Smatram da se nismo dovoljno upoznali i da smo se upoznali kroz svađe. Nisam znala kako sa tobom, nisam znala kako reaguješ, mislila sam da je to zato što me mrziš i psuješ i ne podnosiš… Rekli su mi da kada psuješ ti psuješ osobu koju voliš, nije mi to bilo jasno – rekla je Dalila.

– Ja sam razmišljao, ako se moja porodica ne slaže sa tobom, to smo ti i ja. Niti ti moraš mojoj, niti ja moram tvojoj. Majci je jako teško da se nađe idealna žena za sina. Moja mama je bila idealna žena i majka, ali je mojoj babi bila loša. Ona je volela tu prvu ženu od oca i možeš ga je*at – rekao je Car.

Pročitajte: Biljana Dragojević uputila brutalnu poruku Dalilinom ocu Husi

– E kada je bila priča sa Dejanom, ja ne znam što me ta žena nije volela, taj momak nije bio alkoholičar, uličar, nisam ga odvela na loš put, smatram da ne postoji idealna žena ni za jednog sina… Nisam bila prihvaćena zbog rijalitija i to je to – zaključila je Dalila.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, YOUTUBE, YOUTUBE PRINTSCREEN