Svet

8 Januara, 2022 18:00

Dejan radio majci o glavi!?! Dalila ga na sve nagovorila!?!

Dejan Dragojević odrekao se svoje porodice, ali sem što je odlučio da ih više ne viđa on je navodno sopstvenoj majci Biljani Dragojević pravio spletke.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Naime, kako naš izvor tvrdi Dejan je zajedno sa Dalilom smišljao kako da majci oduzme kuću u Veterniku zbog čega je zapravo i započeo rat između majke i sina.

-Dalila je Dejana na sve nagovorila, ona ga je polako ali sigurno okretala protiv porodice, a na kraju je ispalo da ona nema veze sa tim. Nagovorila je Dejana da njegova porodica njemu želi zlo, da Biljana voli Davida i njegovu sestru, a njega ne. Sve je krenulo kada nije htela da im da da grade sprat na kući u Veterniku. Kasnije je Dalila nagovarala Dejana da sopstvenoj majci i bratu zove inspekciju u lokal, oni su znali da to on radi. Zamislite kako se oseća jedna majka kojoj sin podmeće nogu, pa nema ništa gore od toga. Ona je za njega živela, nikada mu ništa nije falilo, uvek mu je bila podrška i on je zbog žene precrtao iz života. Čak i u momentu kada je Bilja bila jako bolesna, Dejan nije želeo da dođe dfa je vidi. Navodno ga je tada Dalila nagovarala da obiđe majku, ali on je odbijao. Da je ona umešana u sve jasno je kao dan. U momentu kada su se posvađali Dejan je izrazio želju da se vidi sa porodicom, zbog čega ga je ona prozivala, a sada kada su opet prisni, Dejan ne spominje ni majku a ni brata – kaže za Svet izvor blizak Dragojevćima i dodaje:

-Dalili su samo pare u glavi, uzela je od Dejana sve što je imao pa ga je šutnula. Sve je uložio u kuću u Bosni. Bilja radi u salonu, a Dalila je na sve načine pokušavala da joj uništi posao. Pljuvala je po društvenim mrežama i njene klijente pokušavala da okrene protiv nje. Dejan je sve to znao i ćutao je samo kako je ne bi izgubio. Dozvoljavao je i da Dalilina porodica, tačnije majka njegovu majku pljuje gde stigne. U medijima je nazivala svakakvim imenima, a on je na sve to ćutao.

 

PRINTSCREEN/YOUTUBE

David Dragojević jednom prilikom priznao je da mu je rođeni brat zvao inspekciju na vrata.

– Mi smo uz njega, niko ga se nije odrekao. Dejan je zvao inspekciju kod mene u lokal. Sa majkom ne priča, a sestra se samo jednom oglasila i to upravo tom prilikom kada je to uradio. Mislim da je on još uvek pod uticajem Dalile. Kad ga je Dalila odvela pred oltar sa 21. godinom, niko sa naše strane ništa nije znao o tome, cela ta porodična situacija se izdešavala brzo i iznenada. Ni njegovi prijatelji ne mogu da veruju šta se sa njim desilo.Majka me je jedno jutro zvala, umalo nije dobila srčani udar. Rekao sam joj da dođe kod mene, smirio sam je. Majka plače već pet godina, svaki rođendan, svaki porodični ručak ona preplače. Traumatično preživljava, boji se za zdravlje svog deteta da od nervoze i stresa ne završi na tabletama rekao je David koji je uprkos svemu najveća podrška bratu, dok Dejan tvrdi da je stavio tačku na odnos sa porodicom.

dragojevići

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Ja znam da je to ljudima čudno. Ja kad presečem i stavim tačku, to je to. Nikada se ne javim, jednom kad stavim tačku, to je kraj.  Kada su mi najviše trebali, zaboli su mi nož u leđa. Bila je jedna situacija gde sam hteo da sednem u kola i odem u Veternik, al sam shvatio, što bih ja bio ovca? Niti sam ja trebao njima kroz ove godine, niti oni menirekao je Dragojević.

Sa druge strane Dalilina majka Emina Dejana naziva sinom i tvrdi da on drugu majku sem nje nema.

-Deki je moj sin, on druge porodice nema. Dejane ako je Dalila ukaljala prezime Dragojević, ne zaboravi da si plakao i pričao kako je tvoja mama Biljana takođe ukaljala prezime Dragojević i pored vas troje dece izbacila na ulicu tvog tatu Gorana sa dva kofera, a u krevet gde je tvoj tata spavao sa tvojom mamom ušao znamo već ko i zbog kog si ti i napustio tu kuću jer nisi mogao da gledaš sve to, a sve druge priče su manje bitnerekla je Emina.

Pročitajte: Snežana Đurišić odlepila: Momka joj proganja pevačica Granda!

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/YOUTUBE