Tuča Viktorije i Marka
TUŽNO

9 Juna, 2022 14:55

Viktoriju primoravaju na abortus: Marko joj uputio jezive pretnje, a baba kaže da će je izbaciti iz kuće…

Trudna Viktorija Mitrović našla se u jako teškoj situcaiji jer njen dečko ne želi bebu

Marko Osmakčić iz dana u dan šokira javnost svojim rečima i ponašanjem prema Viktoriji Mitrović, koja je ostala u drugom stanju sa njim.

On je svim silama tera da prekine trudnoću i svakodnevno govori da ne želi dete sa njom. Osmakčić je ponovo zgrozio gledaoce i sve zadrugare kada je zapretio trudnoj Viki.

Trudna Viktorija Mitrović trpi jezive pretnje

Marko se već pred kamerama rijalitija „Zadruga“ pokazao kao nasilnik, budući da je nekoliko puta nasrtao na žene, udarao ih i šamarao, a Viki je ošamario čak i sad kada zna da je u drugom stanju. S obzirom na sve to, njegove pretnje je javnost shvatila veoma ozbiljno.

Marko Osmakčić

– Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psihopata… Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati abortus u 8. mesecu! Ja sam svoje rekao, ili češ uraditi, ili nećeš! Ja da p*šim k**ac, a ona da se sladi, nema više – urlao je Osmakčić i zaprepastio apsolutno sve.

Pročitajte: Viktorija donela odluku u vezi trudnoće – Bivša zadrugarka tvrdi da je Mitrovićeva sve ovo planirala

Ukućani su pokušavali da ga primire, govoreći mu da ne priča stvari za koje bi mogao krivično da odgovara, ali je on nastavio.

Nakon toga, Viktorija Mitrović se obratila direktno u kameru, tražeći od Velikog šefa i produkcije da policija dođe u Šimanovce, te da odvedu Marka u pritvor, jer se, kako je rekla, plaši za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

Baba preti da će je izbaciti iz kuće

– Mi jedva sastavljamo kraj sa krajem, idem u nadnicu kako bih prehranila porodicu. Viktorija nije sposobna za dete, ni za ovu malu što ima, a kamoli za novu bebu. Ne znam šta traži s tim Markom kad je on nju toliko vređao i ponižavao. Valjda se zaljubila, ali on za nju nije nikakav. Nikad ga u kuću nećemo primiti. Dete je plakalo kad je videlo kako joj Marko tuče majku, sva je istraumirana, celu noć nije oka sklopila. Duša me boli za ovo dete – rekla je Regina za Kurir.

Viki Mitrović, Marko Osmakčić

– Mene je sramota otkad je ona s Markom. Ono jahanje i se*s kad je bila Dalilina svadba, pred Erom Ojdanićem i svima, mene je toga sramota. Zgadila mi se. Van pameti. Ima žensko dete i to da radi, užas. Njoj će socijalno oduzeti dete ako ovako nastavi, a ja sam stara, ne mogu da joj budem staratelj – očajna je Vikina baba.

– Imam da joj poručim da skloni tu trudnoću i da se kloni Marka, ona zna najbolje svoju situaciju. Marka i novu bebu ovde u kuću ne primam. Već čuvam jedno i to je dovoljno – završava Regina.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN