trudnoća viktorije mitrović
STRAŠNO

8 Juna, 2022 11:13

Viktorija donela odluku u vezi trudnoće: Bivša zadrugarka tvrdi da je Mitrovićeva sve ovo planirala

Trudnoća Viktorije Mitrović je neprihvatljiva za Marka

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić u protekla dva dana prošli su faze od ljubavi, preko mržnje do tuče, a nakon što su završili na Rajskom ostrvu, ponovo su se prepustili strastima.

Veliki Šef omogućio je Viktoriji i Marku uživanje na Rajskom ostrvu, gde je Osmakčić ubedio Mitrovićevu da abortira, što je ona na kraju i prihvatila,  a potom ponovo završila s njim u krevetu.

MARKO NAGOVORIO VIKI DA ABORTIRA PA TO PROSLAVILI S*KSOM: Batine, uvrede i svađe ostavili sa strane pa ZATRESLI Rajsko ostrvo!

Iako se Viktorija odlučila za kiretažu, Ermina Pašović za Kurir tvrdi da je ovo sve planirano.

Trudnoća Viktorije Mitrović je planirana

– Srećno im bilo, ali Viktorije mi nije žao. Posle svega što se desilo u gardaroberu, ona je pet minuta kasnije došla kod njega i govorila kako ga voli, molila ga da joj oprosti. Ona se očigledno loži na batine, to joj je fetiš, šamaranjem, ne žalim je zbog toga. Žali Bože samo onog deteta koje ima kod kuće, i ovog ako ga rodi. Ja bih takve ljude i psiho ribe poput nje na sterilizaciju, to mora sa tim ljudima koji su nesposobni za život – rekla je Ermina pa dodala:

Ermina Pašović

Pročitajte: Mogao je biti zvezda, a postao je rijaliti učesnik: Osvanula fotografija Osmakčića i Federera

– Mislim da je ovo Viki isplanirala i dočekala to. Ona je u celom haosu rekla da će dete imati švajcarske papire i da će ih i ona tako dobiti. Ribe je užas i strava, žali Bože te dece.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN