Marko Osmakčić
NEVEROVATNO

1 Juna, 2022 18:00

Mogao je biti zvezda, a postao je rijaliti učesnik: Osvanula fotografija Osmakčića i Federera

Osmakčić i Federer nekad su bili drugari

Aktuelni učesnik „Zadruge“, Marko Osmakčić, na početku rijalitija hvalio se svojom prošlošću i periodom života kada je bio na korak do profesionalnog bavljenja tenisom.

Marko Osmakcic

Rajko Ristić

Iako mu je malo ko poverovao da ga je trenirao čuveni teniser Rodžer Federer, sada su isplivale fotke i to na jednoj od Federerovih stranica na društvenoj mreži Tviter. Fotografija je nastala 2016. godine.

Osmakčić i Federer: Slika koja će vas iznenaditi

– Trenirao sam par puta s njim. Nismo kućni prijatelji, ali da ga sretnem na ulici naravno da bismo se pozdravili. Federer je super lik, jako prizeman, duhovit, iako ne deluje tako na terenu. Spoljnom svetu izgleda kao perfekcionista i jeste jako dobar u svemu što radi i nema skandale i nije varao žene… ali siguran sam da iza toga stoji i puno grešaka. On nije kao naš Nole – Nole je stvaran, on se ljuti kad je ljut, šali se kad mu se šali, ako hoće da polomi reket on polomi reket, Rodžer ne, ali će verovatno popi*deti tek kada dođe kući – govorio je Osmakčić za Republiku.rs pred ulazak u Zadrugu.

Pročitajte: Oglasio se Osmakčićev brat Mario – Ne želimo njegovo dete. Ovo su vam sve njegove mračne tajne

Osmakčić i Federer

TWITTER PRINTSCREEN

Osmakčić je i pre „Zadruge“ batalio sport i u Švajcarskoj bio u nekoliko rijalitija. Nažalost, umesto da je postao teniska zvezda Osmakčića su upamtili po tome što je u Zadruzi pretukao devojku Viki Mitrović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, TWITTER PRINTSCREEN