trudnoća viktorije mitrović
Svet

2 Decembra, 2021 18:00

Viki ODUZIMAJU ćerku! Zbog odnosa sa Markom UGROZILA dete!

Viktorija Mitrović potresla je celu Srbiju pričom da je sveštenik silovao kada je imala 12 godina, ali sada zbog slave i novca koji juri, može da ostane bez deteta. Baba Regina koja je čuva, čini sve da dete ostane u porodici, ali na ponašanje Viktorije mnogi iz sela imaju primedbe i zovu Centar za socijalni rad.

Viki oduzimaju ćerku zbog Osmakčića!

Nije isključeno da Viktoriji oduzmu dete. Otac male Mire je izgubio pravo na starateljstvo, a kažu da baka nije sasvim sposobna da vodi računa o devojčici od četiri godine. Viktorijino ponašanje takođe utiče na tu odluku. Komšije su užasnute što je ostavila dete i sad se skida u Zadruzi, ima odnose i degradira sebe, a samim tim i svoju ćerku. Ljubav između njih dve je jaka, videli ste kada su joj doveli devojčicu za rođendan, prvo je rekla ‘Mama
nemoj više da me puštaš’. Iskreno ja ne znam ni kako je imala srca da je ostavi nakon svega što je to dete preživelo – kaže za Svet izvor blizak Viktoriji, dok je njena tetka Katarina ispričala šta je sve to dete prošlo:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💫Viktorija Mitrovic💫 (@viki_mitrovic_official)

Viktorija je bila kod nas a bebom kad pobegne od muža, on je maltretirao i terao da prosi. Kad on dođe po nju mi pozovemo policiju, a onisu rekli da će zvati Centar za socijalni rad da oduzmu dete… Dete je posle po presudi moralo svaki drugi vikend da ide kod oca, ali prošlo je bilo dva meseca, a dete nije bilo vraćeno. Nije davao da je vidimo ni preko kamere, jer kada nas vidi, ona krene da plače i hoće da se vrati, a on udari dete preko usta i ona se ujede i napravi ranu sebi. Onda je odveo dete kod doktora i rekao da se udarilo u komodu, da ga mi ne bi tužili. Viktorija je preko jednog prijatelja vratila dete, bila je ćutljiva kad je došla. Meni je bilo mnogo teško, gledala sam dete, toliko zagnojeno, rane… Ja ne znam kako da vam opišem. Viktorija je kupala i pokazala mi je glavu, imala je vaške. Dete mi je reklo da ju je tata udario preko usta, Viktorija je tada dobila potpuno starateljstvo nad detetom – ispričala je tetka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💫Viktorija Mitrovic💫 (@viki_mitrovic_official)

Da li će Viktorijina baba Regina koja sad čuva dete, uspeti da ga zadrži dok majka Viktorija ne izađe iz rijalitija i sa zarađenim novcem im obezbedi bolji život, još uvek je neizvesno.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ