zverka sve otkrio
Svet

18 Novembra, 2021 20:00

Zverka sve otkrio: „Ana i Viki traže PARE za intimne odnose!”

Aleksandar Bogunovic Zverka pobeogao je prošle nedelje iz “Zadruge”, i dok televizija “Pink” najavljuje tužbu protiv njega, on kaže da će se time baviti kad za to dođe vreme.

Zverka sve otkrio!

Sa druge strane, u razgovoru za Svet otkriva da se njegove biše cimerke Viktorija Mitrović i Ana Spasojević bave prostitucijom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💫Viktorija Mitrovic💫 (@viki_mitrovic_official)

Viki stvarno ima tešku, tužnu životnu priču, svašta je doživela i taj deo ne bih ni komentarisao. Čuo sam sa više strana, a se bavila prostitucijom. Meni ne smeta, ali, imaš dete, kako ne razmišljaš o njemu. Kakav primer ćeš ćerkici dati. Njeno ponašanje u rijalitiju je jako degutantno, tverkuje, bez pardona ima intimne odnose, a zna da je dete gleda. Ona je ovako super, hoće da spremi hranu, počisti, pomogne, ali mi se ne sviđa kako se ponaša – kaže Zverka za Svet i nastavlja

Imam dosta prijatelja i u Švajcarskoj, jedan od njih mi je rekao da se ona tamo bavila prostitucijom. Kao, domaćica lokala, animir dama, a zapravo joj je posao bio nešto sasvim drugo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Zverka je tri godine proveo u zatvorima zbog prodaje opijata, pa kako ističe, jednim pogledom može da provali ko koristi nedozvoljena sredstva.

MC Damiro mi izgleda kao da je na nedozvoljenim supstancama. Njegovo ponašanje vuče na to. Sad, u rijalitiju sigurno nije, ali u spoljnom svetu mislim da je koristio. U Zadruzi možeš da dobijaš samo lekove, ako imaš neku propisanu terapiju, tako da znam da je Dalila na lekovima za smirenje. Ona ne može bez njih – zaključio je Zverka.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ