Scandal

27 Avgusta, 2021 12:09

Kristijan Golubović LAŽE kao pas! Novi zadrugar ZVER, bivši robijaš, kaže da Kiki izmišlja priče iz ZATVORA!

Novi učesnik Zadruge Aleksandar Bogunović Zver tvrdi da Kristijan Golubović laže kao pas, kada je reč o pričama iz zatvora. Zver priča kako je u isto vreme, u istom zatvoru, bio sa Golubovićem, te da njegove priče nemaju veze sa životm.

Kristijan Golubović LAŽE kao pas!

Ovaj bivši robijaš detaljno objašnjava šta se dešavalo u vreme kada su objica izdržavali zatvorske kazne.

Kristijan Golubović laže kao pas kada priča o zatvorskim dešavanjima. Bio sam s njim u istom zatvoru, on se kretao uvek s jednom ekipom ljudi, tako da tu nije bilo nikakvog maltretiranja i davljenja drugih zatvorenika s njegove strane, kako je on objašnjavao u Zadruzi. Bio sam u petoj zgradi, on u sedmoj, to je razlika od 30 metara. Glupo je da toliko izmišlja, pravi krimosi se sprdaju s njegovim džiberskim forama – rekao je Bogunović i nastavio:

Kristijan Golubović

U zatvoru se zna ko šta radi i kako, sve priče se znaju, a imam i drugare koji su robijali s njim. Pričao je da su pokušali da ubiju jednog čoveka, da su ga maltretirali i slično, to nema veze sa istinom. Zatvorenici se ne mešaju i ne sastaju, sem ako su u pitanju ljudi iz njegove ćelije, a svoje sigurno nije maltretirao.

Budući učesnik Zadruge dodaje i da ga je „sramota svega što je čuo od Golubovića“.

On meni ne može da prodaje te priče jer sam bio tamo. Narod ne zna, pa misli da je istina sve što kaže – rekao je Zverka i otkrio zbog čega je on bio u zatvoru:

Nisam robijao zbog teških prekršaja, završio sam u zatvoru jer sam krao da bih imao za lagodan život. Družio sam se sa problematičnom ekipom, uhvaćen sam s pogrešnim ljudima i na pogrešnom mestu i platio sam cenu. Znao sam šta me čeka, skoro tri godine sam robijao, služio sam kaznu u Pančevu i Zabeli i već dve i po godine sam na slobodi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ