Kristina Spalević
Star

26 Jula, 2021 12:00

Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića!

Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića!

Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića, gde je Golubović devojku upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a ceo susret bio je veoma potresan kako njemu, tako i Kristini.

Kristina Spalević progovorila o susretu sa bivšom ženom Kristijana Golubovića

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

Suočavanje sa bivšom suprugom Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posete Kraljevu, kada su otišli da se upoznaju sa Kristijanovom ćerkom Verom.

Bilo mi je neprijatno kada sam je videla, pobegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osećaja o tim stvarima, ali kada sam videla kakva je osoba, stvarno nemam reči. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on hteo da se suočimo sa tim – rekla je Kristina za „Objektiv.rs“ dodala da želi da gradi dobar odnos sa Golubovićevom decom.

Pročitajte: Kristijan Golubović i Kristina Spalević – iznajmite sobu!

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

PLAKALA SAM

Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dete, pa bih želela da naše dete provodi vreme i sa Kristijanovom decom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba – rekla je Spalevićeva i dodala da ipak ne očekuje druženje sa Ivanom.

Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dve smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako – završava Kristina za „Objektiv“.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, IVAN GAJIĆ