Scandal

November 21, 2020 15:00

By

Čabarkapa OPLEO po Goluboviću: Kristijan je VREĆA G*VANA! Falširao je rođenje DETETA!

Kako SCANDAL! prenosi, Aleksandar Čabarkapa se, gostujući u jednoj emisiji, dotakao i Kristijana Golubovića koji je trenutno u Zadruzi, pa se prisetio kako su se upoznali i otkrio šta misli o njemu.

Kristijan je krao lustere i traktore?

Pre deset godina sam upoznao Kristijana, ja sam uhapšen u aprilu 2009., a on u januaru 2010.godine. Ja sam tad bio klinac, 27 godina, on ni tad nije bio jači od mene, a kamoli sad. On je jedna obla, debela, neiskorišćena, beskorisna masa. Što veći čovek, veća vreća g*vana. Tad počinje naš sukob, on je hteo da svedoči u procesu koji sam ja imao pred Višim sudom, za šta sam oslobođen. Hteo je po svaku cenu da mi naškodi! Napao me je da bi se dodvorio drugima, udario me je levim krošeom dok sam sedeo, a ja sam naravno odmah skočio, počeo je da izvlači deblji kraj, pa su dva lica iz njegove indijanske sobe skočila da nas razdvoje. On se posle hvalio da se mi ne viđamo po hodniku, te da treba da me izbode ovaj ili onaj… To je trebalo sami da rešimo – objasnio je Čabarkapa i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Mi smo se jednom posvađali u Zabeli preko rešetaka. Bio je tamo neki mali iz Mokrog Luga, kad je Kristijan bio na poternici, taj čovek ga primio u kuću, on mu ukrao luster, prodao mu luster. To je živa istina. Dve neke bicikle. Sitna j*jara, krade bicikle, šahtove, traktor, sad da ne pričam javno, da ispadne da ga pakujem, ja nikome ne želim zatvor – tvrdi Čabarkapa i navodi da je Kristijan lažirao i rođenje deteta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Kakav je to čovek… Koliko moraš da budeš jadan i morbidan, koliko je on jadan i morbidan da falšira rođenje svog deteta. On je čovek nebitan, klošar, indijanac, k*rton. Čujem da laje kako će on mene da tuži, e to bih baš voleo, pa da se sretnemo oči u oči – zaključio je Čabarkapa.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!