prijavila kristijana golubovića
Star

16 новембра, 2020 16:44

Kristijan će POLUDETI kada sazna ovo! Čabarkapa ga RASKRINKAO! Evo ko je OTAC njegovog DETETA!

Kristijan Golubović i Aleksandar Čabarkapa u ozbiljnom su sukobu, a ulje na vatru dolila je starleta Tijana Đuričić poznatija kao „kraljica silikona“ izjavom da joj je aktuelni zadrugar zapalio auto, pa sve podmetnuo Čabarkapi.

Strasti se ne smiruju!

Aleksandar se oglasio i izneo najnovije optužbe na račun Golubovića kojem neće biti svejedno kada sazna šta je sve otkrio.

 – Kristijan je nagovarao Tijanu da me optuži i da me smesti u zatvor. On je vršio pripremu terena mesec-dva dana pre toga da spali auto. Poslao je neke svoje narkomančiće da to urade. Tijanu je ucenjivao. Šta da pričam o jednom Kristijanu koji je prodavao drogu u crkvi, jednom klošaru, patološkom lažovu, koji je na veštačkoj oplodnji prevario svoju suprugu, državu, naciju, Direkciju za izvršenje krivičnih sankcija! – rekao je Čabarkapa za Alo! pa se osvrnuo i na Tijaninu priču da Kristijan nije napravio dete svojoj ženi Ivani.

– On nikako ne može da bude biološki otac, nikako! Zato što ti nalazi spermograma nisu ni 0,01, nego sve apsloutne nule! Falširao je da momak iz Mokrog Luga da spermu da bi na osnovu ženine trudnoće mogao da odlaže zatvor. Prevario je sebe, ženu i dete, sve živo! Zna se ko je otac, ali ga ne otkrivam da ne bi dobio krivičnu prijavu. Milijardu posto dete nije njegovo. I ta njegova žena ne zna istinu. Što ne uradi javno DNK test i svima zapuši usta?! Kada bude isplivala istina da dete nije njegovo, on je gotov – ljutito je ispričao Čabarkapa.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ PRINTSCREEN