Svet

4 Novembra, 2020 11:00

Kontraverzna „Kraljica silikona“ RASKRINKALA Kristijana! „Hteo je da mi NAPRAVI DETE, ali nije mogao! Videla sam nalaz SPERMOGRAMA!“

Starleta Tijana Đuričić, javnosti poznata kao „Kraljica silikona“ raskrinkala je Kristijana Golubovića tvrdeći da su bili u tajnoj vezi i da je hteo da joj napravi dete!

Napravio joj karambol!

Tijana je ispričala da je Golubović odlepio za njom, pa ju je čak prijavio i kao vanbračnu suprugu iako je oženjen, kako bi mogla da mu dolazi u požarevački zatvor „Zabela“.

– Bio je zaljubljen u mene. Rekao mi je 1.150 puta da bi želeo da ima sa mnom dete. Nije tačno da sam ga jurila, kao što je to pričao u javnosti. Neka dokaže! Imam sve snimke u kojima mi govori da me voli, da jedva čeka da me vidi, da jedva čeka da mu dođem u posetu… Pisao je dodatne molbe upravi zatvora da mu dođem u posetu. Nisam imala ni utisak da ima ženu jer mu u poslednje vreme niko nije odlazio sem mene. Bila sam zaljubljena u njega, to sve stoji. Četiri godine, nije to mala stvar. Kakva Ivana? Ona ga nije posećivala. Zvao me je iz zatvora često. Njegova žena Ivana mu je pretila, pa je morao novcem da je utišava – kaže bivša silikonka za „Alo“ i dodaje da su komunikaciju prekinuli kada joj je zapalio automobil vredan 5.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Djuricic (@tijana_djuricic_) on

– Napravio mi je karambol od života. Govorio je: ‘Čabarkapa će da ti zapali auto, Čabarkapa će da ti zapali’. Bila sam u Nemačkoj kada se to desilo. Tuga me je uhvatila kada sam saznala da je to Kristijan uradio kako bi smestio Čabarkapi da ide u zatvor. Tim automobilom sam svaki vikend išla u zatvor i nosila mu hranu. Zamisli kakvo go*no od čoveka moraš da budeš da bi to uradio. Bila sam zaljubljena i glupa. Sa njim sada nemam nikakvu komunikaciju. Prekinula sam svaki odnos, smatram da je nečovek. Sve mu praštam, ali auto ne. On je jako loš čovek! – razočarano kaže Tijana i dodaje da Kristijan ne može da ima decu, iako ju je nekoliko puta ubeđivao da mu rodi bebu.

– Znam da ne može da ima decu. Videla sam nalaz spermograma koji je najpre bio kod njegove prijateljice. Smela bih da se sretnem s njim, samo ne znam da li bi on posle svega smeo sa mnom! – ispričala je ona za „Alo“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM/ PRINTSCREEN