Scandal

26 Oktobra, 2020 13:57

DOŠLA MACA NA VRATANCA! Stanija: „Kristijan me MOLI da ga ne teretim! Evo šta ću da URADIM!”

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje, Kristijan Golubović je preko posrednika predložio Staniji Dobrojević da povuče iskaz kojim ga tereti da joj je javno pretio smrću, te da ga ne goni putem suda u zamenu za javno izvinjenje!

Novi preokret!

Mi smo ovim povodom odmah pozvali Staniju i ona je potvrdila naša saznanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic) дана

Tačno je da sam dobila predlog da povučem taj iskaz, odnosno da promenim iskaz da ga ne bi teretila i da kažem da se ne osećam ugroženo, a da se on meni izvini, ali još nisam odlučila šta ću da radim. Ne smem da vam otkrivam ko me je oko toga kontaktirao i ko mi je to ponudio. Iduće nedelje treba i ja da budem saslušana, pa ćemo videti šta ću i kako ću – kratka je bila Stanija koja je u Srbiju iz Amerike stigla prošle nedelje u strogoj tajnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) дана

Inače, Kristijan je prošlog petka izveden iz rijalitija kako bi bio saslušan upravo zbog Stanijine prijave da joj je pretio smrću i on se tada branio iskazom kako je sve bila neslana šala koja je otišla predaleko. On je trebalo da bude saslušan u sredu. međutim, odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva bez prisustva svog advokata, te je sve odloženo za petak, a da li će se proces nastaviti zavisi isključivo od Stanije i njenog iskaza o kom ćemo detalje znati ove nedelje.

Međutim, nas zanima vaše mišljenje – da li će Stanija promeniti iskaz ili će goniti Kristijana do samog kraja?

Da li će Stanija promeniti iskaz?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ