Scandal

23 Oktobra, 2020 13:49

Stanija pravo iz AVIONA stigla u TUŽILAŠTVO! Da li se srela sa Kristijanom? (VIDEO)

Stanija Dobrojević doputovala je iz Amerike u Srbiju nešto pre 13 časova i uputila se u tužilaštvo u Rumi. Ona je snimljena ispred suda, u svom automobilu kako razgovara telefonom.

Odluka je pala!

Zbog pretnji smrću koje je izrekao u rijalitiju Zadruga, Kristijan je popio tužbu, a danas na saslušanju trebalo je da se sretnu oči u oči.

Ipak, starleta je tražila da se njeno saslušanje pomeri za sedam dana, kako se ne bi srela sa Kristijanom u istoj prostoriji. Stanija nije želela da se sretne sa njim i zbog cele situacije je smatrala da je pametnije odgađanje, piše Pink.rs.

– Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju Dobrojević lično ili će to uraditi neko od mojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini zato što mi je uvredila dete. Uradiću to po cenu da robijam 40 godina! – rekao je nedavno Kristijan, a zatim pretio i njenoj porodici:

– Stanija je pisala po društvenim mrežama sve i svašta. To su videli moji prijatelji, odmah su me pozvali i rekli su mi: ‘Brate, da li da odemo u Rumu i da joj kevu i brata isečemo na komade?! -rekao je još Golubović.

Podsećanja radi, Kristijan je nedavno napustio Zadrugu kako bi bio saslušan u tužilaštvu u Rumi jer je u živom programu pretio smrću Staniji Dobrojević. On je, kako pišu domaći mediji, odbio da da izjavu bez prisustva svog advokata. Sukob sa Stanijom vuče još iz perioda rijalitija Farma kada ju je kako je Stanija tvrdila „javno reketirao“. Konflikt se nastavio i poprimio žestoke razmere neposredno pred početak ove sezone rijalitija Zadruga u koji Stanija nije ušla „jer se ne oseća bezbedno“ što zbog same situacije sa njim, tako i zbog pretnji smrću koje joj je Golubović uputio pred milionskim auditorijumom.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ PRINTSCREEN