Stan Stanije Dobrojević
Svet

8 Septembra, 2022 14:15

Luksuz ne pada s neba: Starleta završila radove i ponosno pokazala novi stan, sve je sama platila (foto)

Stan Stanije Dobrojević graniči se sa svetskom klasom uređenja

Stanija Dobrojević ne gubi vreme, te je u poslednje vreme vredno radila na sebi u svakom smislu. Pored izgleda koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, sređivala je i svoj novi dom u koji je ulagala bez da je žalila dinara. Sada je konačno pokazala izgleda njen novi stan koji se nalazi u najmirnijem i najlepšem delu njenog rodnog grada – Rume.

Pročitajte: Stanija Dobrojević snimila Marka Markovića dok se tuširao

Bivša zadrugarka je više puta pokazala kako izgledaju pripreme, te smo na Instagramu imali prilike da vidimo deo po deo njene nove vile, koju je nedavno i završila.

Pročitajte: Dogodila se tragedija, Stanija neutešna – Ne znam gde je mi je tata sahranjen

Stanija je objavila fotografije u nikad elegantnijem izdanju, a lokacija je upravo njen mali raj. Dobrojevićeva je uskladila svoj stajling sa svojim novim domom i svima oduzela dah. Stan Stanije Dobrojević opremljen je stilksim nameštajem a u njemu vladaju svetle nijanse kako bi bio što prijatniji.

Osim toga, tu su i detalji koji su raspametili – kristalni lusteri, mermerne pločice kao i beli nameštaj koji odiše luksuzom a kojim je opremila svaku prostoriju o novom domu.

Stanija je, takođe istakla više puta da se u životu trudila da dođe do nivoa na kom je sad, pa tako nema sumnje da je svu raskoš sama finansirala.

Bravo!

Pročitajte: Vredi svaki evro – Stanija Dobrojević izdvojila pozamašnu sumu novca za ovo

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot