Stanija Dobrojević
Svet

May 6, 2022 21:20

By

Pogledajte u kakvom raju na Floridi uživa Stanija Dobrojević (FOTO)

Stanija Dobrojević prošle godine najvila je da će kupiti kuću na Floridi, a sada baš u jednoj takvoj uživa

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Srbija – Amerika, zbog čega je i rešila da tamo kupi kuću. Naime, ona je pre godinu dana otkrila da planira da kupi kuću na Floridi, koja košta 400.000 dolara i u kojoj će živeti s dečkom Markom Markovićem.

Pročitajte: Kakva ćerka, takva majka: Skinula se majka Stanije Dobrojević

– Čim odemo tamo kupiću kuću. Za sada ih gledam preko interneta i tamošnjih agencija, a onda ću ići da ih obiđem s Markom, da izaberemo onu koja nam najviše odgovara – otkrila je Stanija tada i dodala:

– On poslednjih meseci intenzivno uči engleski i moći će da radi tamo, a u Srbiju ćemo redovno da dolazimo – rekla je tada Stanija za “Hit.”

Pročitajte: Stanija trudna? Nije mi važno što nisam udata, samo hoću da rodim bebu!

Stanija Dobrojević – Ostvaren san o kući na Floridi

Kako su pisali domaći mediji, novac je skupila zahvaljujući tome što je postala zaštitno lice jedne američke kompanije, te je sa njima potpisala trogodišnji ugovor na 200.000 dolara. Ona će deo novca za kuću isplatiti u gotovini, dok će za drugi deo podići kredit.

Deo ću da platim u kešu, a deo na mesečnom ili godišnjem nivou. Mnogo zarađujem, pa se ne brinem da li ću uspeti da finansiram rate za kuću i račune – rekla je Stanija.

Pročitajte: Stanija Dobrojević drži Aleksandru Subotić u šaci!? Starleta razotkrila tajne Subotićkinog muža Pece!?

Ovih dana, Stanija uživa na Floridi a sa ove prelepe destinacije objavila i set fotografija kojima je mamila uzdahe a pratioci i fanovi primetili su i da uživa u potpunom raju na Zemlji okružena palmama i plavetnilom.

Da li je Stanija konačno ostvarila svoj san i svoj život potpuno preselila na Floridu, još uvek nije poznato…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen