Milica Pavlović i Aca Lukas
Svet

13 априла, 2022 22:10

Skandal o kom bruji Srbija: Milica Pavlović i Lukas zaratili, menadžer Saša otkrio istinu o sukobu s pevačicom

Milica Pavlović i Aca Lukas – Nerazjašnjeni odnosi spektakularnog muzičkog dvojca

Pre nekoliko dana muzička zvezda Milica Pavlović je u okviru specijalne emisije predstavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“ i napravila potpuni bum na estradi. Region je skroz otkačio za njenim novim hitovima a kako pišu domaći mediji za samo jedan dan pesme su prikupile oko 4 miliona pregleda.

Pročitajte: Otkrivamo pravu istinu – Evo zašto se Nataša Bekvalac i Milica Pavlović ne PODNOSE

Zbog ovog velikog uspeha čestitke stižu sa svih strana – kako od fanova, tako i od kolega, međutim njen nekadašnji jako dobar kolega i prijatelj Aca Lukas nije joj čestitao na albumu.

Milica Pavlović i Aca Lukas – Kraj prijateljstva

Najjači muzički dvojac koji je tada oduševio javnost pre nekoliko godina snimili su spot za duetsku pesmu „Kidaš me“, koji se već neko vreme ne može gledati na Jutjubu, a sada je otkriveno i zbog čega. Milica Pavlović iznela je do sad nepoznate detalje njihovog odnosa

Pročitajte: Milica Pavlović opasnica: Evo šta se desilo kada se srela sa koleginicom koja ju je pljuvala

– Sigruna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. – Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula – dodala je za „Espreso“ pevačica, dok je pomenuti spot, podsetimo, imao milionske preglede na Jutjubu.

Neizostavno pitanje jeste pevačicin ljubavni status. Mnoge kopka njena intima i njen privatan život a sada je Milica na jedan sasvim intrigantan način otkrila sve o svojim bivšim momcima. Vrlo kratko ali slatko…

– Sve su to dobri momci sa kojima sam ja bila. Njima je samo Milica kao takva bila preveliki zalogaj, i to je to.

Pročitajte: Saša Mirković podelio sjajne vesti: Počinje snimanje filma i serije Kafana na Balkanu

Saša Mirković

HYPE PRODUCTION

Ovim povodom i menadžer Saša Mirković se oglasio:

Nemam pojma o čemu pričate, ne znam ni ko je Milica Pavlović. Verujte mi da ne poznajem osobu, ne znam o kome pričate –  počeo je Mirković za „24sedam“ pa potom otkrio zbog čega je došlo do problema kada je reč o duetu Milice i Ace.

Što se tiče dueta „Kidaš me“, njega je izdala Grand produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj „kanal“, ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, „Hype“ produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma „strajkovana“ od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno. Nisam se bavio Milicom, ne znam personu, štitim samo Acine i svoje interese i svoje produkcijske kuće – kaže Saša za „24sedam“ i dodaje:

 – Verovatno je Aleksandar njoj hteo da učini, međutim, on u tom trenutku nije imao sposoban menadžerski tim koji će da misli o njegovim interesima – priča Saša koji nije zastupao Lukasa u trenutku kada je pesma objavljena.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić /